fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Geïnteresseerd in blauwdruk steunzolen? Plan nu uw consult thuis in Gelderland!

De blauwdruk steunzolen van Fusselastic zijn hoog ontwikkelde, elastische steunzolen die schokken dempen en de voeten masseren, zo kunt u weer zonder pijn aan uw voeten door Gelderland lopen. Alles bij elkaar heeft als resultaat een betere voetstand en houding, ontlasten van pijnlijke drukpunten en het activeren van de voetspieren. Dit laatste zorgt ervoor dat de bloedsomloop in uw voeten en benen wordt verbeterd. De zolen worden voor iedereen op maat gemaakt en speciaal voor uw persoonlijke klachten. Maak direct een afspraak voor een meting op onze website!

Een blauwdruk van uw voet

Als u een afspraak heeft gemaakt voor blauwdruk steunzolen, komt de consulent bij u thuis in Gelderland of bij uw podoloog langs. Tijdens deze afspraak zullen er afdrukken van uw voeten worden gemaakt. Door die afdrukken wordt duidelijk waar uw voeten het meest belast worden. Daarnaast hebben wij nog enkele andere meettechnieken. Op deze manier kunnen wij er dan ook achter komen wat de conditie van uw voeten is.

Deze resultaten bij elkaar, samen met uw lichaamsgewicht, geeft ons genoeg informatie om de perfecte pasvorm te bepalen. Om een beter idee te krijgen van hoe het in het dagelijks leven zal zijn met de zolen, heeft de consulent een aantal modelzolen bij zich. Deze kunt u passen in uw schoenen en testen door een rondje te lopen. Zo komt u er ook het beste achter welke zool het beste bij uw voeten past.

Geen voetklachten meer

Als u de blauwdruk steunzolen van Fusselastic draagt, zult u direct verschil merken tijdens bijvoorbeeld een avondwandeling in Gelderland dan voordat u de steunzolen aanschafte. Diverse voetklachten zullen verdwijnen en wandelen zal weer aangenaam zijn.  De zolen zullen ervoor zorgen dat schokken van stappen omgezet worden in het veren van de voet. Daarnaast zullen de (overbelaste) drukpunten verlicht worden.

Contact

Wilt u graag meer informatie over voetklachten en de blauwdruk steunzolen van Fusselastic bij u thuis in Gelderland? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product, het opmeten of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct op onze website.

Blauwdruk steunzolen Gelderland

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart