fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Ervaringen

Fusselastic wordt al jaren door tienduizenden mensen naar tevredenheid gebruikt. Op deze pagina enkele gebruikers die hun ervaringen delen.

Ik loop nu 60 tot 70 km per week

Fusselastic gebruiker, Meerkerk

“Eerst werd mijn grote teen ‘dovig’. Daarna kreeg ik een doorgezakte voorvoet”, vertelt gepensioneerd boerin Annie Oskam uit Meerkerk over haar voetproblemen. “Zonder schoenen wou lopen vanaf toen eigenlijk niet meer.”

Mevrouw Oskam kreeg steeds meer klachten totdat ze in een advertentie over de verende zooltjes van Fusselastic las. Na een huisbezoek en een afdruk van haar voeten kreeg ze op maat gemaakt zooltjes. “Wat was het aangenaam toen die kwamen!”

Meer sporten & lopen dan ooit

Sindsdien kan ze veel beter lopen. “Ik hou het veel beter vol en met veel minder pijn. Gemiddeld wandel ik nu zo’n zestig tot zeventig kilometer in de week!” Daarnaast staat volleybal twee tot drie keer in de week op het programma, net als de sportschool. “Het is echt zo’n verademing als je beter kunt lopen en allerlei dingen kunt doen”, zucht ze opgelucht.

Voor haar gezondheid

Na een paar jaar liet ze onlangs wel een nieuwe voetafdruk maken. “De zooltjes passen in elke schoen, maar ik wissel soms wel vier keer per dag van schoenen; wel zo handig als ze dan meteen klaarstaan.” Bij het huisbezoek zei ze dan ook: “Al krijg ik niks terug van de verzekering, ik vind mijn gezondheid belangrijker!”

Sinds ik de steunzolen van Fusselastic gebruik, heb ik nergens last meer van.

Fusselastic gebruiker, Putten

Dagelijks een wandeling maken, dat kan allemaal weer sinds ik die zooltjes in heb.

Fusselastic gebruiker, Capelle

Grote kans dat de klachten verminderen of verdwijnen

Fusselastic gebruiker, Lopik

 

Na vier jaar pijn is mijn leven totaal veranderd

Fusselastic ervaring, Amsterdam

Ja, ik wil weer pijnvrij gaan!

Stuur mij alstublieft gratis meer informatiemateriaal toe.

Ik ben geïnteresseerd in een advies gesprek & een proefloop, neem contact met mij op.

    Cart