fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Impressie fabriek

De oprichtster van e.b. Fusselastic, mevrouw Edeltraud Brenner heeft meer dan 30 jaar geleden zich als doel gesteld om de voetproblemen effectief en permanent op te lossen. Het eerste belang was om de oorzaak van de pijn te vinden en dit probleem te begrijpen. Zelfs de beste schoen kan geen oplossing bieden als het belangrijkste probleem niet wordt aangepakt: namelijk de harde onnatuurlijke onder- grond.

Het is noodzakelijk om een effectief kussentje onder de voet te plaatsen, zodat dit de klachten verminderd of op ten duur zelfs helemaal wegneemt.

Gepatenteerd systeem

Op basis van deze doelstelling heeft Edeltraud Brenner met haar medewerkers het gepatenteerde Fusselastic systeem ontwikkeld. De Fusselastic steunzolen wordt inmiddels door meer dan tweehonderdduizend mensen in heel Europa gedragen. De jarenlange ervaring die wij hebben met de Fusselastic steunzolen, zetten wij dagelijks in om u te helpen. De positieve reacties die wij van onze klanten ontvangen zijn het bewijs dat de Fusselastic verende steunzolen ervoor zorgen dat de klachten minder worden of zelfs helemaal verdwijnen.

Met een blauwdruk meetsysteem maken wij uw voetafdruk en zorgen wij ervoor dat er voor u een perfecte steunzool op maat wordt gemaakt.

De productie van de Fusselastic steunzolen vindt plaats in Balzheim (Duitsland, deelstaat Baden- Württemberg). Onze consulenten zijn in heel Europa beschikbaar voor u.

Certificaat kwaliteitsgarantie

Al 30 jaar gepatenteerd

Fusselastic is een Duitse onderneming die meer dan 30 jaar bestaat. Fusselastic levert op maat gemaakte steunzolen die, op natuurwetenschappelijke basis, de voet echte hulp biedt.

Het concept van de Fusselastic steunzolen is gepatenteerd in Europa en de USA.

In Duitsland ontving Fusselastic het ‘Certificaat kwaliteitsgarantie orthopedische schoentechnicus Duitsland  IK Nr. 590915961′.

Fusselastic AGB Code – 76090671

Fusselastic Certificering

Ja, ik wil weer pijnvrij gaan!

Stuur mij alstublieft gratis meer informatiemateriaal toe.

Ik ben geïnteresseerd in een advies gesprek & een proefloop, neem contact met mij op.

    Cart