fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Waarom Fusselastic steunzolen

Pijnvrij lopen dankzij verende Fusselastic steunzolen

Als we ouder worden, wordt de kans groter dat we last van onze voeten krijgen. En wie last van zijn voeten krijgt, loopt ook meer kans op klachten in benen, rug en nek. Om problemen te voorkomen of zelfs op te lossen, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de voeten de natuurlijke bewening weer terugkrijgen en hierdoor in goede conditie blijven.

De beste manier om dit te doen, is door het dragen van de verende steunzolen van Fusselastic.

Het grote verschil met podologische steunzolen

Fusselastic steunzolen zijn op maat gemaakte dynamische steunzolen. In tegenstelling tot de klassieke steunzool van de podoloog/podotherapeut die vaak hard en statisch is, heeft de Fusselastic steunzool een verende werking. Deze steunzolen nemen de 3-puntsvering natuurgetrouw over en ondersteunen de terugloop van het bloed naar benen en hart. Dit is een unieke eigenschap die u alleen bij Fusselastic steunzolen zult aantreffen.

 

Stevige én toch verende steunzolen

Misschien heeft u al eerder steunzolen geprobeerd en viel het effect u tegen. De Fusselastic steunzool is echter radicaal anders dan steunzolen van podologen, want die veren totaal niet mee. Daarmee worden uw voetklachten er niet beter op. Het verschil met de steunzolen van Fusselastic is dat deze wel meeveren tijdens het lopen. Welk lichaamsgewicht u ook hebt, Fusselastic inlegzolen vangen elke schok tijdens het lopen gemakkelijk op. Zo kunt u weer pijnvrij en moeiteloos lopen.

Masserende kussentjes

In Fusselastic steunzolen zitten vooraan en achteraan een soort kussentjes. Dit noemen we massage-pelotten. Deze pelotten zijn gemaakt van zacht rubber. Door dit zachte materiaal in de steunzolen worden uw voeten als het ware gemasseerd, terwijl u loopt. Ook duwen de kussentjes uw voeten weer terug omhoog, als u uw voeten neerzet. Dit terugduwen helpt mee met het verende effect dat Fusselastic steunzolen hebben. Het kussentje zorgt er tevens voor dat de voorvoet en de tenen helemaal vrij komen te liggen in de schoen.

 

Bij een set Fusselastic steunzolen worden standaard twee soorten kussentjes bijgeleverd die verschillen in hoogte. Deze kunnen eventueel verwisseld worden, wanneer u zelf iets meer- of minder ondersteuning aan de voorvoet wenst. Het metalen gedeelte (gemaakt van verend Zweeds staal) van de Fusselastic steunzool is niet stug of onbuigzaam, maar juist heel flexibel. Hierdoor ontstaat een soepele en aangename vering tijdens het lopen.

 

Direct resultaat dankzij Fusselastic steunzolen

Zelfs bij het passen van een proefmodel van Fusselastic steunzolen ervaren mensen al direct verlichting van hun klachten. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen Fusselastic steunzolen op maat krijgen. Hiervoor meten we uw gewicht en uw voeten tijdens een persoonlijke voetmeting. Die meting is helemaal gratis en gebeurt bij u thuis of in een gespecialiseerde schoenenwinkel.

Flinterdunne inlegzolen

Er is nog een groot voordeel aan het gebruik van Fusselastic inlegzolen. Ze zijn heel dun. De dunne inlegzolen van Fusselastic kunt u gemakkelijk in uw eigen schoenen dragen. Ze passen echt in elke soort schoen. Van pump en klomp tot sport- en open zomerschoen. Fusselastic steunzolen zijn namelijk slechts één millimeter dun. U merkt nauwelijks dat u steunzolen in schoenen hebt zitten. Maar u merkt natuurlijk wel het geweldige effect van de Fusselastic steunzolen: u kunt weer pijnvrij en moeiteloos lopen, wandelen en sporten.

 

Uw eigen schoenen blijven dragen

Wat iedere Fusselastic klant zo fijn vindt aan de steunzolen? Ze passen echt in elke schoen. Van pump en klomp tot sport- en open zomerschoen. Hoe dat komt? Omdat ze slechts één millimeter dun zijn. U merkt ze dus totaal niet. Wat u wel merkt? Dat u weer pijnvrij kunt lopen, wandelen, sporten en meer. Moeiteloos.

Zelfs boer Rens voelt dat op zijn klompen aan. En pensionado Ina volleyt en wandelt hierdoor nu weer met het grootste gemak 60 kilometer per week.

Pijnvrij lopen

Ben u nieuwsgierig geworden naar onze Fusselastic inlegzolen? Vraag vandaag nog de brochure aan. Of maak meteen een afspraak voor een gratis test- en meetsessie bij u thuis. Pijnvrij lopen is ook voor u een haalbare doel met de natuurlijk verende Fusselastic steunzolen.

Bespaar honderden euro’s op het gebruik van steunzolen

Door het unieke materiaal hebben de op maat gemaakte steunzolen van Fusselastic een veel langere levensduur dan reguliere steunzolen. Afhankelijk van het gebruik gaan reguliere steunzolen maximaal 2 jaar mee zonder hun werking te verliezen. De levensduur van Fusselastic steunzolen is 10 jaar waarbij enkel de pelotten eventueel vervangen moeten worden. In het onderstaande rekenvoorbeeld geven wij weer hoeveel geld u bespaart bij het gebruik van onze steunzolen.

Rekenvoorbeeld:

Kosten reguliere steunzolen over een periode van 10 jaar: €250,- (per paar gemiddeld) x 5 (10 jaar/2 jaar) = €1.250,-

Kosten Fusselastic steunzolen over een periode van 10 jaar: €389,- (2 paar!)

Dit betekent een besparing van €861,-

In elke schoen

Fusselastic is de enige op maat gemaakte steunzool die past in open schoenen

Om de perfecte pasvorm van Fusselastic te garanderen wordt er een individuele voetmeting gedaan. Fusselastic is slechts één millimeter dun en kan in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen, sandalen, laarzen en schoenen met hoge hakken.

Fusselastic steunzolen voetmeting

Voetafdruk

Onze consulenten maken bij u thuis (of bij de podoloog in zijn of haar praktijk) een afdruk van uw voeten. Aan de hand van deze afdruk kan de consulent zien welk deel van uw voeten het meest belast worden.

Fusselastic wordt gemaakt door middel van geavanceerde meettechnieken. De daarop volgende analyse geeft informatie over de conditie van uw voeten. Met uw voetafdruk en lichaamsgewicht wordt de perfecte pasvorm voor u bepaald.

Onze consulenten hebben een aantal modelzolen en kijken welke zool het beste bij uw voeten past. Deze modelzolen kunnen in uw eigen schoenen gelegd worden, zodat u thuis kunt proeflopen en het gevoel van Fusselastic zelf kunt ervaren.

Als u er zeker van bent dat Fusselastic voor u de juiste keuze is, dan noteert de consulent uw gewicht en uw schoenmaat. Tezamen met de voetafdruk wordt dit naar onze fabriek in Duitsland (Balzheim) gestuurd. Hier worden de Fusselastic steunzolen voor u volledig op maat gefabriceerd.

Het bewijs van pijnvrij lopen!

Hiernaast kunt u zien hoe de drukpunten worden ontlast.

Ja, ik wil weer pijnvrij gaan!

Stuur mij alstublieft gratis meer informatiemateriaal toe.

Ik ben geïnteresseerd in een advies gesprek & een proefloop, neem contact met mij op.

    Cart