fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Doorgezakte voetzooltjes

Heeft u door een erfelijke bepaling last van doorgezakte voeten? Of heeft u door een verkeerde manier van lopen geleidelijk aan overpronatie ontwikkeld? Momenteel heeft u misschien geen pijn, maar wanneer hier niks aan wordt gedaan, kunnen deze problemen op den duur leiden tot andere lichamelijke klachten. Voorkom dit en investeer in de doorgezakte voetzooltjes van Fusselastic!

De symptomen en oorzaken van doorgezakte voeten en overpronatie

Bij een doorgezakte voet rust de voetzool volledig op de grond, waardoor de voet naar binnen kantelt tijdens het staan of lopen. Doordat de voet is doorgezakt, wordt de druk op andere gewrichten en spieren verhoogd, waardoor overbelasting onvermijdbaar is. Doorgezakte voetzooltjes zijn belangrijk om deze overbelasting te voorkomen.

Overpronatie ontstaat wanneer de enkel van uw voet verder doorzakt en uw voetboog aan de binnenkant van de voet minder sterk is. Hierdoor zakt de voet te lang en te ver door en kan de voet zich niet goed afzetten. Oorzaken kunnen zijn gewichtstoename, zwangerschap, een staand beroep hebben, schoenen dragen met een slappe hielkap, schoenen dragen die te weinig ondersteuning bieden onder de voetboog of andere voetklachten zoals hielspoor. Ook hiervoor zijn de doorgezakte voetzooltjes van Fusselastic een goede oplossing.

Behandeling met doorgezakte voetzooltjes van Fusselastic

Wanneer uw doorgezakte voet erfelijk bepaald is, kan de aandoening nooit meer compleet behandeld worden. Wel kunnen doorgezakte voetzooltjes erger voorkomen. De werking van Fusselastic steunzolen doorgezakte voet is het gevolg van de wisselwerking tussen de 3-puntsvering en de geïntegreerde pompmassage. De Fusselastic steunzolen nemen de natuurgetrouwe 3-puntsvering over en ondersteunen de bloedsomloop naar het hart. Uw voeten krijgen de oorspronkelijke functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokbrekende elasticiteit stap voor stap weer terug.

De steunzolen doorgezakte voet van Fusselastic zijn slechts één millimeter dun en kunnen ze in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen. Alle voeten zijn natuurlijk anders en om de perfecte pasvorm van Fusselastic steunzolen voor iedereen te garanderen, wordt er allereerst een individuele voetmeting bij u thuis gedaan. Zo kunnen wij uw voetklachten het beste aanpakken.

Interesse in de doorgezakte voetzooltjes van Fusselastic?

Heeft u last van doorgezakte (voor)voeten of overpronatie en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de steunzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.

Blauwdruk steunzolen Delft

Fusselastic B.V. Hengelosestraat 541 7521AG Enschede Nederland Tel Nederland: 053 – 82 00 810 Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart