fbpx

Fusselastic prijzen

Fusselastic prijzen

Steunzolen kosten gemiddeld tussen de € 150 en € 250 per paar. Gemiddeld genomen gaan deze 2 jaar mee. Hieronder vindt u de kosten per dag vergeleken met die van Fusselastic steunzolen. Het Fusselastic pakket bestaat uit 2 paar  steunzolen – 2 paar reserve pellotten (massagekussentjes voor onder de bal van de voet) en 2 pakketten velcro klitteband voor 6 paar schoenen.

De belangrijkste verschillen met reguliere steunzolen zijn:

  1. Het product gaat minimaal 10 jaar mee, het is daarmee een éénmalige investering in jaren loop- en wandelplezier. U hoeft dus niet steeds nieuwe steunzolen aan te schaffen en is daarmee uiteindelijk goedkoper.
  2. De Fusselastic steunzolen passen in alle schoenen (ze zijn maar 1 mm dik)!
  3. De Fusselastic steunzolen kunt u zelfs in open schoenen dragen (voor in de zomer).
  4. De Fusselastic steunzolen zijn geschikt voor iedere schoen; wij zien vaak cliënten die het gewend zijn om aangepaste schoenen te kopen (die vaak duurder zijn dan normale schoenen). Zij stappen allemaal graag over op Fusselastic, vanwege deze voordelen.
  5. De Fusselastic steunzolen geven echte steun en zorgen ervoor dat de 3-punts-vering in uw voet terugkomt. Reguliere steunzolen zijn hard, stug en zijn vaak te dik waardoor een grotere schoenmaat  genomen moet worden. Ook moet het voetbed van de originele schoen verwijderd worden om de steunzool erin te kunnen leggen. De correctie die een dergelijke steunzool geeft is eenzijdig. De druk verdeling is niet optimaal omdat ze niet veren!

U zult dit verschil direct merken indien u een paar minuten loopt op een Fusselastic modelzool. Tienduizenden klanten hebben wij reeds bediend en u kunt op onze website enkele referenties nalezen. U kunt desgewenst met onze klantenservice een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie van de Fusselastic producten. U kunt dan zelf ervaren dat u veel minder pijn heeft tijdens het wandelen. Onze consulent zal u vakkundig uitleggen hoe dat komt.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons mailen (geeft u a.u.b. uw telefoonnummer en adres door), bellen of uw gegevens invullen op www.fusselastic.nl/afspraak-maken. U wordt dan door onze klantenservice teruggebeld voor een afspraak.

    Cart