fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Fusselastic heeft voor u de oplossing: een behandeling van uw hielspoor, gewoon bij u thuis in Helmond

Veel mensen hebben last van een hielspoor, ook in Helmond . Een hielspoor is een verkalking of verbening van de aanhechting van de fascie aan het hielbeen (ook wel calcaneus genoemd). Dit kan heel vervelend zijn en vaak weten mensen niet wat ze hier aan kunnen doen. Bent u op zoek naar een behandeling voor uw hielspoor? Fusselastic heeft voor u de oplossing, namelijk steunzolen voor uw hielspoor! Dit zijn hoogontwikkelde, elastische steunzolen die schokken dempen en gelijktijdig uw voeten masseert. Fusselastic steunzolen zijn geheel uniek. Geen ander steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic. Zo heeft u geen last meer van uw hielspoor.

Oorzaken hielspoor

 • Overbelasting tijdens het sporten
 • Slechte schoenen of schoenen zonder goede vering/demping
 • Overgewicht (obesitas)
 • Een staand beroep (veel staan of lopen gedurende de werkdag)
 • Platvoeten of juist holvoeten
 • Een te korte kuitspier (komt overigens ook bij sporters voor)
 • Wandelen in de bergen (tijdens het bergop wandelen wordt de peesplaat opgerekt)
 • Leeftijd, vooral bij 45-plussers komt hielspoor vaker voor
 • Sommige kinderen hebben last van de ziekte van Sever Schinz, maar dit gaat in de meeste gevallen vanzelf weer over (wel kunnen de klachten erg hinderlijk zijn)

Hielspoor behandelen met steunzolen

Een hielspoor kan behandeld worden met steunzolen. De zolen zorgen ervoor dat de druk van de hiel wordt verminderd en tijdens het bewegen de schokken worden opgevangen door de vering van de zolen. Ook de Fusselastic massagekussentjes onder de voeten hebben een positief effect op het sneller herstellen van hielspoor problemen. Alle voeten zijn natuurlijk anders en om de perfecte pasvorm van Fusselastic voor iedereen te garanderen wordt er allereerst een individuele voetmeting gedaan. Dit kan, wanneer u wilt, gewoon bij u thuis in Helmond !

Contact

Heeft u interesse in de producten van Fusselastic wat betreft steunzolen als behandeling voor uw hielspoor? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar, vul dan ons contact formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opzoeken. Onze werknemers helpen u graag verder! Wanneer u de op maat gemaakte steunzolen besteld heeft zullen ze binnen vier tot zes weken naar uw woonplaats in Helmond gestuurd worden.

Fusselastic heeft voor u de oplossing: een behandeling van uw hielspoor, gewoon bij u thuis in Helmond

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

  Cart