fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Hielspoor schoenen

Heeft u al lange tijd last van uw hiel, en bent u eindelijk naar de dokter of podoloog gegaan om de diagnose van hielspoor te krijgen? Dan is het nu tijd om te beginnen aan de weg naar herstel. Hielspoor schoenen die zijn aangepast naar uw voeten spelen hier een belangrijke rol in. Fusselastic helpt u graag bij het vinden van de perfecte steunzolen voor uw hielspoor schoenen.

Hielspoor en slechte schoenen

Een hielspoor is een verkalking of verbening van de aanhechting van de fascie aan het hielbeen. In andere woorden: er ontstaat een stukje verkalking waar de voetzoolpees aan het hielbeen vastzit. Deze verkalking ontstaat wanneer de hiel wordt overbelast. Het gevolg is een irritante, felle en scherpe pijn aan de hiel tijdens het staan of lopen.

Hielspoor wordt met name veroorzaakt door overbelasting van de voetzoolpees. Deze overbelasting kan ontstaan door slechte schoenen zonder vering of demping. ’s Zomers lopen we vaak op slippers of gympen, maar deze schoenen hebben totaal niet de vering of demping die uw voeten nodig hebbe. In de periode na de zomer komt hielspoor dan ook erg vaak voor, wat aantoont dat het erg belangrijk is om goede hielspoor schoenen te dragen. De oplossing: Fusselastic steunzolen!

Hielspoor schoenen met Fusselastic steunzolen

Onze steunzolen zijn hoogontwikkelde, elastische steunzolen die schokken dempen en gelijktijdig uw voeten masseren. Geen enkele andere steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic. Met deze hielspoor schoenen heeft u geen last meer van uw hielspoor! En hoeft u ook geen compleet nieuwe schoenengarderobe aan te schaffen.

De steunzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de druk is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. Zo helpen de specialisten van Fusselastic u met het behandelen van hielspoor.

Interesse in hielspoor schoenen van Fusselastic?

Heeft u last van hielspoor en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de hielspoor schoenen steunzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.

Blauwdruk steunzolen Delft

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart