fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Hielspoor zooltjes

Heeft u sinds kort of juist al langdurig last van een scherpe pijn in uw hiel? Dan kan het zo zijn dat u last heeft van hielspoor. Hielspoor is de meest voorkomende hielklacht en kan geen kwaad, maar het natuurlijk geen fijn gevoel. De hielspoor zooltjes van Fusselastic kunnen u helpen bij het herstellen van uw hielspoor en het voorkomen ervan.

De symptomen en oorzaken van hielspoor

Kortgezegd is een hielspoor is een stukje extra verkalking op de plek waar de voetzoolpees aan het hielbeen vastzit. Deze verkalking ontstaat wanneer de hiel wordt overbelast. Het gevolg is een irritante, felle en scherpe pijn aan de hiel tijdens het staan of lopen. Typerend is dat wanneer u rust, gaat de pijn vrijwel meteen weg.

Hielspoor wordt met name veroorzaakt door overbelasting van de voetzoolpees. Deze overbelasting kan ontstaan door bijvoorbeeld overgewicht, slechte schoenen zonder vering of demping, langdurig staan of lopen of een ander probleem specifiek gerelateerd aan de voeten. Zo kunnen een afwijkende vorm of stand van de voeten, zoals holle voeten of juist platvoeten, of een verkeerde manier van lopen ook boosdoeners zijn. Fusselastic hielspoor zooltjes helpen hierbij.

Behandeling met Fusselastic hielspoor zooltjes

Bij hielspoor problemen is het erg belangrijk dat de druk op de hiel wordt verminderd, zodat het herstel ervan sneller kan verlopen. De hielspoor zooltjes van Fusselastic bieden u de oplossing. Onze steunzolen zijn hoogontwikkelde, elastische steunzolen die schokken dempen en gelijktijdig uw voeten masseren. Geen enkele andere steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic. Dankzij onze hielspoor zooltjes heeft u geen last meer van uw hielspoor!

De steunzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de druk is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor uw hielspoor zooltjes bepalen. Zo helpen de specialisten van Fusselastic u met het behandelen van hielspoor.

Interesse in de hielspoor zooltjes van Fusselastic?

Heeft u last van hielspoor en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de steunzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.

hielspoor steunzolen

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart