fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Heeft u inlegzolen nodig? Plan nu uw consult bij u thuis in Haarlem !

Inlegzolen zijn dé oplossing als u regelmatig last heeft van voetklachten. Door de speciaal op maat gemaakte inlegzolen van Fusselastic kunnen veel problemen opgelost worden zodat u weer zorgeloos zonder zere voeten door Haarlem kunt lopen. Fusselastic heeft een zool ontwikkeld die zich onderscheid van alle anderen in de markt. Onze zool is namelijk een hoogontwikkelde elastische steunzool die schokken dempt en daarnaast ook nog uw voeten masseert.

Voetklachten

Voetklachten kunnen zeer uiteenlopen. Zo kunt u ook last van uw rug of nek krijgen. Als u last van rug- of nekklachten heeft, denkt u misschien niet direct dat het vanuit uw voeten komt. Toch is het een veelvoorkomende oorzaak. Doordat uw lichaam alle stappen die u zet moet absorberen, heeft het soms met veel te verduren. Daarnaast kunnen de klachten zich verder ontwikkelen en vervelende gevolgen met zich meebrengen. Hierbij kunt u denken aan eelt, hielspoor, artrose, voetdeformaties, etc. Door de inlegzolen van Fusselastic zijn deze vervelende klachten verleden tijd.

Dé oplossing: inlegzolen

Wilt u snel en eenvoudig van uw klachten af? Kies dan voor de inlegzolen van Fusselastic net als een hoop andere inwoners van Haarlem ! De inlegzolen hebben unieke kwaliteiten waarmee wij ons onderscheiden van de andere inlegzolen in de markt. Door het veerkrachtige materiaal dat wij gebruiken voor onze zolen, wordt het drukverschil door uw lichaamsgewicht opgevangen. Daarnaast zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning.

Op maat gemaakt

De inlegzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis in Haarlem of langs bij uw podoloog. Hier worden afdrukken gemaakt van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de belasting is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. Ook neemt de consulent een aantal modelzolen mee. Deze kunt u passen in uw schoenen en proberen welke zool het beste bij uw voet past.

Als u een keuze heeft gemaakt, zullen wij de laatste benodigde gegevens noteren en wordt de opdracht doorgevoerd naar de fabriek. Hier worden uw inlegzolen speciaal voor u op maat gemaakt en binnen vier tot zes weken naar uw woonplaats in Haarlem gestuurd.

Contact

Wilt u graag meer informatie over voetklachten en de inlegzolen van Fusselastic bij u thuis in Haarlem ? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct op onze website.

Inlegzolen Haarlem

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart