fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Likdoorn behandelen

Een likdoorn kan erg pijnlijk zijn! Vooral tijdens het lopen kan het zorgen voor een irritante pijn. Zo’n likdoorn kan misschien wel geen kwaad, maar het is alsnog belangrijk dat er wat aan wordt gedaan. Bent u op zoek naar de beste oplossing voor likdoorns op de langere termijn? Pak dan de oorzaak aan achter de likdoorns en kies voor likdoorn behandelen met de steunzolen van Fusselastic. Met onze steunzolen zijn likdoorns verleden tijd!

Wat zijn likdoorns en hoe ontstaan ze?

Iedereen heeft wel eens last van eelt op de voeten, maar een likdoorn gaat nog een stap verder. Een likdoorn is namelijk een naar binnen groeiende eeltknobbel. Wanneer de kern van zo´n eeltknobbel een zenuw raakt, wordt er druk uitgeoefend. Dit veroorzaakt een oncomfortabel gevoel, dat erg pijnlijk kan zijn. Een likdoorn herken je aan een geel, glasachtig plekje op de zool van de voet of de hiel. Ook kunnen likdoorns tussen de tenen verstopt zitten.

De functie van eelt is het beschermen van de ‘normale’ huid van de voet tegen schuren en grote druk door het opvangen van het lichaamsgewicht tijdens het lopen. Als de druk op uw voeten dus ongelijkmatig verdeeld is, kan er een likdoorn ontstaan op de plek waar de druk het grootst is. Andere oorzaken van likdoorns zijn slecht passende schoenen (met name te strakke schoenen) of een andere stand van de voeten of tenen.

Likdoorn behandelen met Fusselastic steunzolen

Een likdoorn kan geen kwaad, maar kan zeker oncomfortabel zijn. Als het uw dagelijks leven negatief gaat beinvloeden, dan is het tijd voor likdoorn behandelen. Een goede oplossing voor uw likdoorn behandelen, zijn de steunzolen van Fusselastic. Onze steunzolen bestaan uit verschillende onderdelen, die ervoor zorgen dat de druk op uw voeten verlicht wordt. Zo kunt u weer comfortabel en zonder pijn aan de wandel.

De steunzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de druk is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. Zo helpen de specialisten van Fusselastic u met de likdoorn behandelen.  

Interesse in likdoorn behandelen met de steunzolen van Fusselastic?

Heeft u last van likdoorns en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de steunzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.

likdoorn behandelen

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521 AG Enschede Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

 Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
 Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
 Optimale drukverdeling voor uw voeten
 Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
 Gemiddelde levensduur van 10 jaar
 Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart