fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Op maat gemaakte steunzolen, binnen vier tot zes weken bij u thuisbezorgd in  Arnhem

Op maat gemaakte steunzolen van Fusselastic kunnen vrijwel al uw voetklachten oplossen zodat u weer pijnloos door Arnhem kan lopen. Door middel van een hoog ontwikkelde, elastische steunzool die schokken dempt en gelijktijdig uw voeten masseert zijn uw klachten verleden tijd. Onze steunzolen hebben unieke eigenschappen waarmee wij ons kunnen onderscheiden van eventuele concurrenten. Geen enkele andere steunzool biedt hetzelfde resultaat.

De steunzolen

De speciaal op maat gemaakte steunzolen van Fusselastic hebben verschillende technieken waardoor u weer comfortabel kan lopen. U zult niet onze eerste klant zijn waarbij de pijn verholpen is afkomstig uit Arnhem. Vooraan het zooltje zitten opsteekbare, stootzachte massage-pelotten. Deze nemen onmiddellijk steken, branden en pijn weg. Een ander gedeelte is het balancerende stuk. Dit is voor de flexibele vorkeinden.

De op maat gemaakte steunzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis in Arnhem of langs bij uw podoloog. Aan de onderkant van de op maat gemaakte steunzolen zit een bufferzone. Dit transformeert schokken in verend lopen. Tot slot is het achterstuk van de zool voor het dragen en veren van de voet. Hierdoor is uw voet onvermoeibaar, worden gewrichten en hielbeen ontlast en wordt tegendruk afgeleid.

Voetklachten

Voetklachten lopen erg uiteen. Zo kunt u last krijgen van uw nek, maar ook van uw knieën. Bij sommige klachten zult u niet direct aan uw voeten denken als oorzaak. Toch is dit vaak wel het geval. Door goede op maat gemaakte steunzolen aan te schaffen, kunt u van al deze klachten eenvoudig afkomen. Als u niets aan de klachten doet, kunnen deze ontwikkelen naar vervelende gevolgen. De op maat gemaakte steunzolen zullen na het bestellen binnen vier tot zes weken naar uw woonplaats in Arnhem gestuurd worden.

Contact

Wilt u graag meer informatie over voetklachten en de op maat gemaakte steunzolen van Fusselastic bij u thuis in Arnhem? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product, het opmeten of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct op onze website.

Op maat gemaakte steunzolen Arnhem

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart