fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Orthopedische steunzolen nodig? Wij komen bij u langs in Den Haag

Orthopedische steunzolen nodig? Wij komen bij u langs in Den Haag

Pijn in uw wervelkolom, knieën, nek of schouders kunnen voorkomen worden met een juiste lichaamshouding. Fusselastic heeft hiervoor de oplossing voor u in Den Haag en omstreken, orthopedische steunzolen! Er wordt niet altijd onmiddellijk gedacht aan steunzolen, terwijl de voeten de basis zijn van veel lichamelijke pijn en klachten. Bij een verkeerde lichaamshouding kunt u uw lichaam verkeerd belasten. De orthopedische steunzolen van Fusselastic zorgen dat uw voeten en enkels in de juiste stand komen te staan, waardoor er weer een goede lichaamshouding zal ontstaan. Wij komen graag bij u langs in Den Haag zodat u de orthopedische steunzolen zelf kunt uitproberen.

Op maat gemaakte orthopedische steunzolen Den Haag

Het unieke principe van Fusselastic steunzolen is het gevolg van de wisselwerking tussen de 3-punts-vering en de geïntegreerde pompmassage. Deze werking kunt u zelf ook voelen wanneer u de orthopedische steunzolen draagt. De Fusselastic steunzolen nemen de natuurgetrouwe 3-punts-vering over en ondersteunen de bloedsomloop naar het hart. Uw voeten krijgen de oorspronkelijke functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokbrekende elasticiteit stap voor stap weer terug. Ze zijn slechts één millimeter dun en kunnen in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen.

Onze steunzolen vrijblijvend proberen in Den Haag?

U kunt eenvoudig via onze website een afspraak aan huis maken. Een Fusselastic consulent komt dan gratis en vrijblijvend bij u langs in Den Haag. Tijdens de afspraak kunt u Fusselastic model steunzolen thuis en in uw eigen schoenen uitproberen. U kunt dan direct ervaren of de orthopedische steunzolen uw klachten helpen te verminderen. Ook wordt een persoonlijke voetafdruk gemaakt zodat u kunt zien wat uw klachten veroorzaakt en waar de voet extra ondersteuning nodig heeft.

Heeft u interesse in de orthopedische steunzolen van Fusselastic?

Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar, vul dan ons contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder, zodat u binnenkort geen last meer heeft van nare lichaamsklachten. Als u de op maat gemaakte steunzolen besteld heeft zullen ze binnen vier tot zes weken naar uw woonplaats in Den Haag gestuurd worden.

steunzolen den haag

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart