fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Orthopedische steunzolen nodig? Wij komen bij u langs in Oldenzaal

Heeft u last van pijn in uw wervelkolom, knieën, nek of schouders? Met een goede lichaamshouding kunnen veel van deze pijnklachten voorkomen worden. Fusselastic heeft hiervoor de oplossing, orthopedische steunzolen! Er wordt niet altijd onmiddellijk gedacht aan steunzolen, terwijl de voeten de basis zijn van veel lichamelijke pijn en klachten. Bij een verkeerde lichaamshouding kunt u uw lichaam verkeerd belasten. De orthopedische steunzolen van Fusselastic zorgen dat uw voeten en enkels in de juiste stand komen te staan, waardoor er weer een goede lichaamshouding zal ontstaan. Als u wilt kunnen wij bij u langs komen in Oldenzaal zodat u de orthopedische steunzolen kunt uitproberen.

De werking van orthopedische steunzolen

Het unieke principe van Fusselastic steunzolen is het gevolg van de wisselwerking tussen de 3-punts-vering en de geïntegreerde pompmassage. Deze werking kunt u zelf ook voelen wanneer u de orthopedische steunzolen draagt. De Fusselastic steunzolen nemen de natuurgetrouwe 3-punts-vering over en ondersteunen de bloedsomloop naar het hart. Uw voeten krijgen de oorspronkelijke functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokbrekende elasticiteit stap voor stap weer terug. Ze zijn slechts één millimeter dun en kunnen in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen.

Vrijblijvend proberen?

Maak nu een afspraak. Een Fusselastic consulent komt dan kosteloos bij u langs in Oldenzaal . Tijdens de afspraak kunt u Fusselastic model steunzolen thuis en in uw eigen schoenen uitproberen. U kunt dan direct ervaren of de orthopedische steunzolen uw klachten helpen te verminderen. Ook wordt een persoonlijke voetafdruk gemaakt zodat u kunt zien waar uw klachten zich onder de voet bevinden.

Interesse

Heeft u interesse in de producten van Fusselastic wat betreft orthopedische steunzolen? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar, vul dan ons contact formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder, zodat u binnenkort geen last meer heeft van nare lichaamsklachten. Als u de op maat gemaakte steunzolen besteld heeft zullen ze binnen vier tot zes weken naar uw woonplaats in Oldenzaal gestuurd worden.

Orthopedische steunzolen nodig? Wij komen bij u langs in Oldenzaal

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart