fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Wilt u steunzolen laten aanmeten? Dit kan bij u thuis in Hoorn

Als u kiest voor de steunzolen van Fusselastic, worden deze speciaal voor u op maat gemaakt in onze fabriek. Het is dan ook van groot belang dat de zolen geheel op uw voeten en gewicht worden gefabriceerd. Om deze reden komen wij de steunzolen aanmeten bij u thuis in Hoorn . Onze consulent komt naar het door u gewenste adres en zal de werking met u bespreken. Zo bent u vooraf op de hoogte van wat er komt kijken bij het ontwikkelen van uw steunzolen.

Voetafdruk

Een van onze consulenten zal tijdens de afspraak, voor het steunzolen aanmeten, afdrukken maken van uw voeten. Op deze afdruk kunnen wij zien hoe de belasting over uw voet is verdeeld. Deze blauwdruk zullen wij samen met uw gegevens, zoals gewicht, doorsturen naar onze fabriek. Hier worden de steunzolen voor u op maat gemaakt.

Verschillende steunzolen

Wij produceren steunzolen voor in verschillende soorten schoenen. Zo kunt u aangeven of ze voornamelijk gedragen worden in platte, halfhoge of hoge hakken. Tijdens het steunzolen aanmeten zal onze consulent modelzolen in verschillende maten meenemen naar de afspraak bij u in Hoorn . U mag deze na de metingen in uw schoenen passen. Zo krijgt u een beter beeld van hoe het zal gaan zijn als u uw zolen daadwerkelijk gaat dragen in het dagelijks leven. Daarnaast kunt u met verschillende zolen een rondje lopen. Als u de juiste maat heeft gevonden, zullen wij de opdracht naar de fabriek sturen. Daar zal de zool precies voor uw voeten geproduceerd worden. Binnen vier tot zes weken na het steunzolen aanmeten worden deze naar u thuis in Hoorn gestuurd.

Pijnvrij lopen

Als u uw op maat gemaakte zolen heeft ontvangen, zal u merken dat lopen een stuk comfortabeler is. De zolen zorgen ervoor dat uw gewicht gelijk verdeeld is over uw voet. Zo heeft u geen schokken van het lopen op harde ondergronden zoals beton. Ook zorgen de zolen ervoor dat drukpunten onder uw voet worden ontlast. Kortom, uw klachten zullen afnemen of zelfs verdwijnen. U zult niet de eerste zijn waarbij de pijn verholpen is afkomstig uit Hoorn !

Contact

Wilt u graag meer informatie over voetklachten en de steunzolen aanmeten van Fusselastic bij u thuis in Hoorn ? Vraag dan gratis de brochure aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product, het aanmeten of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct op onze website.

Steunzolen aanmeten Hoorn

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart