fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Verhelp de pijn van artrose met behulp van steunzolen

Heeft u last van artrose? Dat is heel erg vervelend. Bij artrose gaat de kwaliteit van het kraakbeen in het gewricht achteruit. Weet u niet goed hoe u uw pijn kunt verhelpen? Fusselastic heeft voor u de oplossing, namelijk steunzolen voor artrose! Fusselastic biedt u een hoogontwikkelde, elastische steunzool die schokken dempt en gelijktijdig uw voeten masseert.  Hierdoor kunt u uw  gewrichten blijven bewegen en de stofwisseling in de voet verbetert. Juist door de elastische zooltjes zal er een betere doorbloeding plaatsvinden. Ook vermindert dat de inwendige wrijving van de gewrichten en bevordert het de gewrichtsmering. Fusselastic steunzolen zijn geheel uniek, geen andere steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic. Het is een veerkrachtig zooltje dat het drukverschil van het lichaamsgewicht opvangt. Verder zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning die het lichaam in balans houdt. De massagepelot stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een opwaartse druk om het wandelen  weer aangenaam te maken. Zo heeft u geen last meer!

Oorzaken artrose

  • Ongeval
  • Aangeboren afwijking
  • Gewrichtsaandoening
  • Erfelijke factoren
  • Hogere leeftijd
  • Overgewicht
  • Zware belasting

De werking van steunzolen voor artrose

Het principe van Fusselastic steunzolen is het gevolg van de wisselwerking tussen de 3-punts-vering en de geïntegreerde pompmassage. Deze werking kunt u zelf ook voelen wanneer u de steunzolen voor artrose draagt. De Fusselastic steunzolen nemen de natuurgetrouwe 3-punts-vering over en ondersteunen de bloedsomloop naar het hart. Uw voeten krijgen de oorspronkelijke functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokbrekende elasticiteit stap voor stap weer terug. Ook zijn ze slechts één millimeter dun en kunnen ze in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen. Alle voeten zijn natuurlijk anders en om de perfecte pasvorm van Fusselastic steunzolen voor onder andere artrose voor iedereen te garanderen, wordt er allereerst een individuele voetmeting gedaan.

Interesse

Heeft u interesse in de producten van Fusselastic steunzolen wat betreft artrose? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar, vul dan ons contact formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder, zodat u binnenkort geen last meer heeft van uw voeten!

Steunzolen artrose

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart