fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Last van een diabetische voet? Fusselastic steunzolen zijn de oplossing

Wanneer u last heeft van een diabetische voet, kan dit heel erg vervelend zijn. Bij een diabetische voet is het belangrijk dat er geen beschadiging ontstaat aan de tenen en dat deze een goede doorbloeding krijgen. Fusselastic heeft voor u de oplossing, namelijk steunzolen voor een diabetische voet! Fusselastic biedt u een hoogontwikkelde, elastische steunzool die schokken dempt en gelijktijdig uw voeten masseert. Fusselastic steunzolen zijn geheel uniek. Geen ander steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic. Het is een veerkrachtig middel dat het drukverschil van het lichaamsgewicht opvangt. Verder zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning die het lichaam in balans houdt. De massagepelot stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een opwaartse druk, om het wandelen weer aangenaam te maken. Zo heeft u geen last meer!

Oorzaken diabetische voet

Chronische wonden aan de voet komen ongeveer bij 5% bij mensen met diabetes mellitus voor. Oorzaken zijn stoornissen aan de zenuwen, stoornissen aan de bloedvaten van de benen en voeten, of een infectie. Ook een oorzaak is schuif- en wrijfkrachten in schoenen die niet goed passen.

De werking van steunzolen voor een diabetische voet

De Fusselastic steunzolen voor een diabetische voet zorgen ervoor, door het speciale kussentje onder de bal van de voorvoet, dat de voorvoet omhoog komt en de tenen vrij in de schoen komen te liggen. Door de verende werking en massage wordt de bloedcirculatie van de voet verbeterd. De Fusselastic steunzolen zijn slechts één millimeter dun en kunnen in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen. Alle voeten zijn natuurlijk anders en om de perfecte pasvorm van Fusselastic voor iedereen te garanderen wordt er allereerst een individuele voetmeting gedaan.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in de producten van Fusselastic wat betreft steunzolen voor een diabetische voet? Of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar, vul dan ons contact formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder, zodat u binnenkort geen last meer heeft van uw diabetische voet!

 

steunzolen diabetische voet

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart