fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen doorgezakte voet

Kampt u al jarenlang met een doorgezakte voet of heeft u last van overpronatie? Wanneer hier niks aan wordt gedaan, kunnen deze problemen op den duur leiden tot andere lichamelijke klachten. Dit wilt u natuurlijk graag voorkomen! De steunzolen doorgezakte voet van Fusselastic helpen u hierbij.

Wat is een (functionele) doorgezakte voet?

Bij een doorgezakte voet rust de voetzool volledig op de grond. Daarnaast kantelt de voet naar binnen tijdens het belasten ervan. Een ‘echte’ doorgezakte voet is erfelijk en is chronisch. Een doorgezakte voet is dan ook niet volledig te herstellen, maar het is wel belangrijk om andere lichaamsklachten te voorkomen. Doordat de voet is doorgezakt, wordt de druk op andere gewrichten en spieren verhoogd, waardoor overbelasting onvermijdbaar is. Tenzij u voor steunzolen doorgezakte voet van Fusselastic kiest!

Een functionele doorgezakte voet wordt ook wel overpronatie genoemd. Overpronatie ontstaat wanneer de enkel van uw voet verder doorzakt en uw voetboog aan de binnenkant van de voet minder sterk is. Als gevolg zakt de voet te lang en te ver door en kan de voet zich niet goed afzetten. Gewichtstoename, zwangerschap, een staand beroep hebben, schoenen dragen met een slappe hielkap, schoenen dragen die te weinig ondersteuning bieden onder de voetboog of andere voetklachten zoals hielspoor kunnen overpronatie veroorzaken. Ook hiervoor zijn de steunzolen doorgezakte voet van Fusselastic een goede oplossing.

Behandeling met steunzolen doorgezakte voet van Fusselastic

De werking van Fusselastic steunzolen doorgezakte voet is het gevolg van de wisselwerking tussen de 3-puntsvering en de geïntegreerde pompmassage. De Fusselastic steunzolen nemen de natuurgetrouwe 3-puntsvering over en ondersteunen de bloedsomloop naar het hart. Uw voeten krijgen de oorspronkelijke functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokbrekende elasticiteit stap voor stap weer terug.

De steunzolen doorgezakte voet van Fusselastic zijn slechts één millimeter dun en kunnen ze in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen. Alle voeten zijn natuurlijk anders en om de perfecte pasvorm van Fusselastic steunzolen voor iedereen te garanderen, wordt er allereerst een individuele voetmeting bij u thuis gedaan. Zo kunnen wij uw voetklachten het beste aanpakken.

Interesse in de steunzolen doorgezakte voet van Fusselastic?

Heeft u last van doorgezakte (voor)voeten of overpronatie en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de steunzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.

steunzolen doorgezakte voet

Fusselastic B.V.

Hengelosestraat 541

7521AG Enschede

Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810

Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht Optimale drukverdeling voor uw voeten Eenmalige investering, jarenlang loopplezier Gemiddelde levensduur van 10 jaar Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart