fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Fusselastic heeft hoogontwikkelde steunzolen voor holvoeten

Holvoeten zijn het tegenovergestelde van platvoeten  en hoeven geen directe problemen te geven. Heeft u echter toch last van holvoeten dan is dat erg vervelend. Veel mensen weten niet wat ze hier aan kunnen doen, maar Fusselastic heeft voor u de oplossing, namelijk steunzolen voor holvoeten! Dit zijn hoogontwikkelde, elastische steunzolen die schokken dempen en gelijktijdig uw voeten masseert. Fusselastic steunzolen zijn geheel uniek. Geen ander steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic. Het is een veerkrachtig middel dat het drukverschil van het lichaamsgewicht opvangt. Verder zorgt de schokdempende vering voor een perfecte ondersteuning die het lichaam in balans houdt. De massagepelot stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een opwaartse druk, om het wandelen weer aangenaam te maken. Holvoeten kunnen een aantal oorzaken hebben:

  • Zenuwaandoening
  • Spieraandoening
  • (Kinder)verlamming
  • Erfelijkheid

De werking van steunzolen voor holle voeten

Het principe van Fusselastic steunzolen is het gevolg van de wisselwerking tussen de 3-punts-vering en de geïntegreerde pompmassage. Deze werking kunt u zelf ook voelen wanneer u de steunzolen voor holle voeten draagt. De steunzolen nemen de natuurgetrouwe 3-punts-vering over en ondersteunen de bloedsomloop naar het hart. Uw voeten krijgen de oorspronkelijke functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokdempende elasticiteit stap voor stap weer terug. De Fusselastic is slechts één millimeter dun en kan in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen. Alle voeten zijn natuurlijk anders en om de perfecte pasvorm van Fusselastic voor iedereen te garanderen wordt er allereerst een individuele voetmeting gedaan.

Interesse

Heeft u interesse in de producten van Fusselastic wat betreft steunzolen voor holle voeten? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar, vul dan ons contact formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opzoeken. Onze werknemers helpen u graag verder, zodat u binnenkort geen last meer heeft van uw voeten!

 

steunzolen holvoeten

Steunzolen holle voeten

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart