fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen likdoorn

Likdoorns zijn niet alleen vervelend, ze kunnen ook ontzettend veel pijn doen. Lopen doet zeer en u gaat het steeds meer vermijden. Zeker als de likdoorns om de zoveel tijd terugkeren, dan is het begrijpelijk dat u op zoek gaat naar een oplossing. De specialisten van Fusselastic helpen u hier graag bij! Onze steunzolen voor likdoorn behandelen de achterliggende oorzaak van likdoorns, zodat deze voorgoed verleden tijd zijn.

Likdoorn: wat is het en wat zijn de oorzaken?

Een likdoorn is eigenlijk een naar binnen groeiende eeltknobbel. Wanneer de kern van zo´n eeltknobbel een zenuw of een bot raakt, wordt er druk uitgeoefend. Dit veroorzaakt een oncomfortabel gevoel, dat erg pijnlijk kan zijn tijdens het lopen. Een likdoorn herken je aan een geel, glasachtig plekje op de zool van de voet of de hiel of tussen de tenen.

De functie van eelt is het beschermen van de ‘normale’ huid van de voet tegen schuren en grote druk door het opvangen van het lichaamsgewicht tijdens het lopen. Als de druk op uw voeten dus ongelijkmatig verdeeld is, kan er een likdoorn ontstaan op de plek waar de druk het grootst is. Andere oorzaken van likdoorns zijn slecht passende schoenen (met name te strakke schoenen) of een andere stand van de voeten of tenen.

Steunzolen likdoorn van Fusselastic: een aanpak voor de lange termijn

Wanneer u vaker last heeft van likdoorns, is het een goed idee om de achterliggende oorzaak ervan te behandelen. Een likdoorn kan namelijk geen kwaad, maar het is zeker geen pretje. Een goede oplossing voor uw likdoorn, zijn de steunzolen likdoorn van Fusselastic. Onze steunzolen bestaan uit verschillende onderdelen, die ervoor zorgen dat de druk op uw voeten verlicht wordt.

De steunzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de druk is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. Met deze steunzolen likdoorn helpen de specialisten van Fusselastic bij het bestrijden van het overkoepelende probleem. Laat likdoorn uw leven niet negatief beïnvloeden!

Interesse in Fusselastic steunzolen voor likdoorn?

Heeft u last van likdoorns en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de steunzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. 

Blauwdruk steunzolen Delft

Fusselastic B.V. Hengelosestraat 541 7521AG Enschede Nederland Tel Nederland: 053 – 82 00 810 Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht Optimale drukverdeling voor uw voeten Eenmalige investering, jarenlang loopplezier Gemiddelde levensduur van 10 jaar Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart