fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Heeft u interesse in steunzolen? Maak dan snel een afspraak bij u thuis in Limburg

De steunzolen van Fusselastic zijn een uniek product, vele inwoners uit Limburg maken er al gebruik van. Geen van de andere steunzolen in de markt levert hetzelfde resultaat als die van Fusselastic. De zolen bestaan uit een elastisch materiaal dat ervoor zorgt dat schokken gedempt worden. Daarnaast masseert het materiaal ook nog uw voeten. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en zorgt een opwaartse druk ervoor dat u weer comfortabel kan wandelen.

Op maat gemaakt

De steunzolen worden speciaal in onze fabriek in Duitsland  voor uw voeten ontwikkeld. U kunt een geheel vrijblijvende afspraak maken met een van onze consulenten gewoon bij u thuis in Limburg . Wij zullen allereerst een afdruk van uw voeten maken. Hiervoor kunnen wij zien hoe de druk verdeeld is over uw voeten. Onze consulent brengt ook verschillende modelzolen mee.  Samen wordt er dan gekeken naar de mogelijkheden en kan u in meerdere schoenen een proef set steunzolen uitproberen. Zo kunt u dus direct ervaren of de Fusselastic steunzolen prettig zitten en verlichting geven bij uw klachten.

Hoe werken de steunzolen?

De steunzolen bestaan uit een aantal onderdelen die ervoor zorgen dat u weer comfortabel kunt lopen door Limburg . Aan de voorkant van de zool zitten opsteekbare, stootzachte massage-pelotten. Deze zorgen ervoor dat klachten als branden, steken en pijn onmiddellijk weg worden genomen. Iets verder op de zool zit een balancerend stuk. Dit is hier geplaatst vanwege de flexibele vorkeinden. Aan de onderkant van de zool zit een bufferzone. Deze zone zorgt ervoor dat de schokken worden getransformeerd naar verend lopen. Tot slot is de achterkant van de zool voor het dragen en veren van de voet. Dit zorgt ervoor dat uw voeten onvermoeibaar zijn, alle gewrichten en hielbeen worden ontlast en de tegendruk wordt afgeleid.

Voetklachten

Door de harde ondergronden waar wij dagelijks over lopen, verslappen onze spieren, banden en pezen. Dit belast onze voeten zo erg dat de aangeboren 3-punts-vering verslechterd. Door het erop achteruitgaan van de voeten, kunt u diverse klachten krijgen. Ook klachten waarbij u niet direct aan de voeten zal denken als oorsprong. Toch is dit vaak de oorzaak. Gelukkig kan dit vrij eenvoudig opgelost worden met de steunzolen van Fusselastic. Als u de op maat gemaakte steunzolen besteld heeft zullen ze binnen vier tot zes weken naar uw woonplaats in Limburg gestuurd worden.

Contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij sturen u geheel vrijblijvend een brochure toe over voetklachten, het ontstaan van pijn en hoe verende steunzolen daarbij kunnen helpen. Gelijk een afspraak inplannen in Limburg ? Dit kunt u heel eenvoudig hier doen. U kunt ook direct het contactformulier hiernaast invullen dan komen wij er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht Optimale drukverdeling voor uw voeten Eenmalige investering, jarenlang loopplezier Gemiddelde levensduur van 10 jaar Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart