fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Heeft u steunzolen op maat nodig? Binnen vier tot zes weken bij u thuis bezorgd in Spanbroek !

Heeft u regelmatig last van voetklachten? Dan zijn de steunzolen op maat van Fusselastic dé uitkomst voor u! U zult niet de eerste zijn waarbij de pijn verholpen is afkomstig uit Spanbroek . Fusselastic ontwikkelt een unieke steunzool waardoor al uw voetklachten verleden tijd worden. Door middel van een afdruk van uw voet kunnen wij de probleempunten achterhalen. Deze kunnen wij daarna verhelpen door een op maat gemaakte steunzool.

Hoe gaan wij te werk?

Als u geïnteresseerd bent in de steunzolen op maat kunt u direct een afspraak maken op onze website. U kunt er dan voor kiezen of de consulent bij uw podoloog of bij u thuis in Spanbroek langskomt. Er zal dan allereerst afdrukken gemaakt worden van uw voeten. Hieruit zal blijken welke punten het meest belast worden.

Vervolgens zullen er nog enkele andere meettechnieken uitgevoerd worden. Hieruit zal de conditie van de voeten blijken. Tot slot zullen alle gegevens, samen met het lichaamsgewicht, vergeleken worden. Zo kunnen wij u uiteindelijk de beste pasvorm bieden.

Modelzolen

Als u kiest voor steunzolen op maat neemt de consulent naast de meetapparatuur ook modelzolen mee naar de afspraak bij u thuis in Spanbroek . Zo kunt u de verschillende zolen uitgebreid proberen in uw schoenen en door een stukje te lopen. Onze consulent zal dan aan de hand van uw voeten een advies doen voor het beste zooltje. Als de keuze is gemaakt, zal de order naar de fabriek gaan en zullen uw steunzolen op maat geproduceerd worden en binnen vier tot zes weken bij uw woonplaats in Spanbroek geleverd worden.

Contact

Wilt u graag meer informatie over voetklachten en de steunzolen op maat van Fusselastic bij u thuis in Spanbroek ? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product, het opmeten of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct op onze website.

Steunzolen op maat Spanbroek

Fusselastic B.V.

Hengelosestraat 541

7521AG Enschede

Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810

Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart