fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen op maat zorgen voor optimaal comfort

Veel mensen ervaren voetklachten, maar er is goed nieuws. Steunzolen op maat kunnen een oplossing bieden. Deze speciaal vervaardigde inlegzolen zijn ontworpen om te passen bij de unieke vorm en behoeften van uw voeten, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook bijdragen aan jouw algehele voetgezondheid.

Waarom kiezen voor steunzolen op maat?

Elke voet is anders, en daarom kan een ‘one-size-fits-all’ benadering in veel gevallen tekortschieten. Op maat gemaakte steunzolen bieden een aantal voordelen:

  • Perfecte pasvorm: Op maat gemaakte steunzolen worden specifiek gecreëerd voor de unieke vorm van uw voeten. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm, wat cruciaal is voor comfort en effectiviteit.
  • Ondersteuning: Op maat gemaakte steunzolen kunnen gericht zijn op specifieke behoeften, zoals de ondersteuning van de voetboog, hiel of de verlichting van drukpunten. Dit kan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak.
  • Voorkomen van voetproblemen: Op maat gemaakte steunzolen kunnen ook dienen ter voorkoming van voetproblemen. Ze bevorderen een juiste uitlijning van de voeten en kunnen de belasting op specifieke gebieden verminderen.

Hoe worden steunzolen op maat gemaakt?

Het proces van het verkrijgen van op maat gemaakte steunzolen is over het algemeen eenvoudig en effectief. Hier is een beknopt overzicht:

  1. Consultatie: het begint met een gratis en vrijblijvende afspraak [linkto: https://fusselastic.nl/afspraak-maken/] aan huis. Tijdens deze afspraak krijgt u meer informatie over onze steunzolen en worden uw voeten gemeten om drukpunten vast te stellen.
  2. Voetafdruk: Onze voetspecialist kan een afdruk van uw voeten maken om een nauwkeurig beeld van uw voetstructuur te krijgen.
  3. Ontwerp en fabricage: Op basis van de verkregen gegevens worden de steunzolen ontworpen en op maat gemaakt. Ze worden vervaardigd in Duitsland met behulp van hoogwaardige materialen en technieken.
  4. Ontvangst: Na de fabricageperiode worden de steunzolen na circa 4 weken opgestuurd en kunt u weer pijnvrij lopen.

Het belang van steunzolen op maat en de bijbehorende prijs

Gezonde voeten zijn essentieel voor een actieve levensstijl en algeheel welzijn. Op maat gemaakte steunzolen kunnen een belangrijke rol spelen bij het handhaven van de gezondheid van uw voeten en het voorkomen of verlichten van voetgerelateerde problemen. De prijs van Fusselastic steunzolen is vaak lager dan andere steunzolen vanwege de lange levensduur. Reguliere steunzolen behouden vaak hun werking maar 2 jaar en dient u daarom elke 2 jaar nieuwe steunzolen aan te schaffen. De steunzolen van Fusselastic behouden hun werking tussen de 5-10 jaar wat een aanzienlijke besparing met zich meebrengt.

Steunzolen op maat Alkmaar

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart