fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen voor overpronatie kunt u gewoon bij u thuis in Tilburg uitproberen!

Als de enkel van uw voet verder doorzakt en uw voetboog aan de binnenkant van de voet minder sterk is, zakt de voet te lang en te ver door en kan de voet zich niet zo goed afzetten. Dit wordt overpronatie genoemd. Dit kan nare lichaamsklachten tot gevolg hebben. Heeft u hier last van? Dan heeft Fusselastic de oplossing voor u. Wij bieden steunzolen voor overpronatie aan, ook in Tilburg . Fusselastic steunzolen zijn geheel uniek, geen andere steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic. Het is een veerkrachtig zooltje dat het drukverschil van het lichaamsgewicht opvangt. Verder zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning die het lichaam in balans houdt. Wij helpen u graag van uw voetklachten af.

Oorzaken overpronatie

Overpronatie kan verschillende oorzaken hebben, zoals: Gewichtstoename, zwangerschap, een staand beroep hebben, schoenen dragen met een slappe hielkap, schoenen dragen die de voeten te weinig ondersteuning bieden onder de voetboog of het kan komen door andere voetklachten zoals hielspoor.

Hoe werken de overpronatie steunzolen?

De werking van Fusselastic steunzolen is het gevolg van de wisselwerking tussen de 3-punts-vering en de geïntegreerde pompmassage. Deze werking kunt u zelf ook voelen wanneer u de steunzolen voor overpronatie draagt. De Fusselastic steunzolen nemen de natuurgetrouwe 3-punts-vering over en ondersteunen de bloedsomloop naar het hart. Uw voeten krijgen de oorspronkelijke functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokbrekende elasticiteit stap voor stap weer terug. Ook zijn ze slechts één millimeter dun en kunnen ze in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen. Alle voeten zijn natuurlijk anders en om de perfecte pasvorm van Fusselastic steunzolen voor iedereen te garanderen, wordt er allereerst een individuele voetmeting bij u thuis in Tilburg gedaan. Zo kunnen wij uw voetklachten het beste aanpakken.

Interesse

Heeft u interesse in de producten van Fusselastic wat betreft steunzolen voor overpronatie? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar, vul dan ons contact formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder, zodat u binnenkort geen last meer heeft van uw voeten. Als u de op maat gemaakte steunzolen besteld heeft zullen ze binnen vier tot zes weken naar uw woonplaats in Tilburg gestuurd worden.

Steunzolen voor overpronatie kunt u gewoon bij u thuis in Tilburg uitproberen!

Fusselastic B.V.

Hengelosestraat 541

7521AG  Enschede

Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810

Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart