fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen Rotterdam – Wij komen bij u thuis!

Wilt u steunzolen laten aanmeten? Dit kan bij u thuis in Rotterdam

Steunzolen kunnen heel veel lichamelijke klachten verzachten en verhelpen. Met de steunzolen van Fusselastic bent u verzekerd van een uniek en op maat gemaakt product. Alle zolen worden in onze eigen fabriek in Duitsland gemaakt. Iedereen heeft net iets andere voeten waardoor het van groot belang is dat de zolen geheel op uw voeten en gewicht worden gefabriceerd. Om deze reden komen wij de steunzolen aanmeten bij u thuis in Rotterdam. Onze consulent komt naar het door u gewenste adres en zal de werking met u bespreken. Zo kunt u ons product van tevoren testen en worden eventuele vragen direct beantwoord.

Aanmeten steunzolen Rotterdam

Een van onze consulenten zal tijdens de afspraak, voor het steunzolen aanmeten, afdrukken maken van uw voeten. Op deze afdruk kunnen wij zien hoe de belasting over uw voet is verdeeld en waar uw klacht vandaan komt. Deze blauwdruk zullen wij samen met uw gegevens, zoals gewicht, doorsturen naar onze fabriek. Hier worden de steunzolen voor u op maat gemaakt.

Verschillende steunzolen

Onze steunzolen kunnen worden afgestemd op de schoenen die u het meest draagt. Wij produceren steunzolen voor in verschillende soorten schoenen. Zo kunt u aangeven of ze voornamelijk gedragen worden in platte schoenen, halfhoge of hoge hakken. Tijdens het steunzolen aanmeten zal onze consulent modelzolen in verschillende maten meenemen naar de afspraak bij u in Rotterdam. U mag deze na de metingen in uw schoenen passen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe onze steunzolen aanvoelen in uw eigen schoenen. Als u de juiste maat heeft gevonden, zullen wij de opdracht naar onze fabriek sturen. Daar zal de steunzool op maat gemaakt worden. Binnen vier tot zes weken na het aanmeten worden deze naar uw huis in Rotterdam of omstreken afgeleverd.

Pijnvrij lopen door Rotterdam

Als u uw op maat gemaakte steunzolen heeft ontvangen, zal u merken dat lopen een stuk comfortabeler is. De zolen zorgen ervoor dat uw gewicht gelijk verdeeld is over uw voet. Zo heeft u geen schokken van het lopen op harde ondergronden zoals beton of kiezelstenen. Ook zorgen de zolen ervoor dat drukpunten onder uw voet worden ontlast. Kortom, uw klachten zullen afnemen of zelfs verdwijnen. U zult niet de eerste uit Rotterdam zijn waarbij de pijn verholpen is!

Afspraak maken in Rotterdam en omgeving

Wilt u graag weer pijnvrij lopen en dat wij gratis en vrijblijvend bij u langskomen in Rotterdam? Maak dan een afspraak aan huis via de website en één van onze consulenten kom spoedig langs. Heeft u op dit moment vragen over ons product, het aanmeten of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen of ons contactformulier in te vullen.

steunzolen rotterdam

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart