fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Fusselastic biedt steunzolen voor spreidvoeten aan

Tijdens de vele huisbezoeken die onze consulenten in de afgelopen 17 jaar in Nederland en België maakten, hoorden ze dat de meest voorkomende voetklacht brandende voeten is. De oorzaak van brandende voeten ligt doorgaans in het doorzakken van de voet. Het doorzakken van de voet – ook wel spreidvoet genoemd – is een vervelende klacht, die in de meeste gevallen gelukkig eenvoudig is op te lossen. Fusselastic biedt namelijk steunzolen voor spreidvoeten aan! Dit zijn hoogontwikkelde, elastische steunzolen die schokken dempen en gelijktijdig uw voeten masseert. Fusselastic steunzolen zijn geheel uniek. Geen ander steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic.

Oorzaken spreidvoeten

Een spreidvoet kan komen door een aangeboren afwijking, maar doorgaans ontstaat het vooral wanneer mensen ouder worden. Naarmate u ouder wordt zakt uw voorvoetboog namelijk door. Deze voetboog wordt gevormd door 5 middenvoetsbeentjes. Door het ouder worden kan op deze middenvoetsbeentjes meer druk komen te staan, waardoor uw voeten iets langer en breder worden. U kunt zich voorstellen dat wanneer u uw schoenmaat hier niet op aanpast, dit gaat knellen.

De werking van steunzolen voor spreidvoeten

Fusselastic steunzolen zijn een goede keuze wanneer u last heeft van spreidvoeten. Fusselastic steunzolen hebben namelijk een zachte pelot (een voetkussen) die direct achter de bal van de voet ligt. Dit zorgt ervoor dat:

  • de druk bij uw voorvoet wordt weggenomen
  • uw middenvoetsbeentjes worden ondersteund
  • uw middenvoetsbeentjes worden ontlast
  • uw voorvoet wordt gemasseerd tijdens het lopen door de pelot

Interesse

Heeft u interesse in de producten van Fusselastic wat betreft steunzolen voor spreidvoeten? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar, vul dan ons contact formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opzoeken. Onze werknemers helpen u graag verder, zodat u binnenkort geen last meer heeft van uw voeten!

steunzolen spreidvoeten

Steunzolen spreidvoeten

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart