fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen voor vermoeide voeten

Heeft u ook last van vermoeide voeten? U bent zeker niet de enige. Dit komt vaak voor en dit kan heel vervelend zijn. Fusselastic heeft voor u de oplossing, namelijk steunzolen voor vermoeide voeten! Fusselastic steunzolen zijn hoogontwikkelde, elastische steunzolen die schokken dempen en gelijktijdig uw voeten masseert. Fusselastic steunzolen zijn geheel uniek. Geen andere steunzool of schoeisel heeft hetzelfde effect als Fusselastic. Het is een veerkrachtig middel dat het drukverschil van het lichaamsgewicht opvangt. Verder zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning, die het lichaam in balans houdt. De massagepelot stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een opwaartse druk, om het wandelen weer aangenaam te maken. Zo heeft u geen last meer!

De werking van steunzolen voor vermoeide voeten

Het unieke principe van Fusselastic steunzolen is het gevolg van de wisselwerking tussen de 3-punts-vering en de geïntegreerde pompmassage. Deze werking kunt u zelf ook voelen wanneer u de steunzolen voor vermoeide voeten draagt. De Fusselastic steunzolen nemen de natuurgetrouwe 3-punts-vering over en ondersteunen de bloedsomloop naar het hart. Uw voeten krijgen de oorspronkelijke functie, het balansvermogen, de spiertraining en de schokbrekende elasticiteit stap voor stap weer terug. Ze zijn slechts één millimeter dun en kunnen in al uw schoenen gedragen worden, zelfs in open schoenen. Alle voeten zijn natuurlijk anders en om de perfecte pasvorm van Fusselastic voor iedereen te garanderen wordt er allereerst een individuele voetmeting gedaan.

Interesse

Heeft u interesse in de producten van Fusselastic wat betreft steunzolen voor vermoeide voeten? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar, vul dan ons contact formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opzoeken. Onze werknemers helpen u graag verder, zodat u binnenkort geen last meer heeft van uw voeten!

 

steunzolen vermoeide voeten

Steunzolen vermoeide voeten

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart