fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Tintelingen in voet

Of het nu van tijd tot tijd op komt zetten of dat het chronisch is: zo’n tintelend gevoel in uw voeten is erg irritant. Wanneer u er zich aan blijft ergeren of het zelfs pijn gaat doen, is het tijd om naar een professional te stappen om de achterliggende oorzaak te achterhalen. Blijkt dat de druk op uw voet ongelijkmatig is verdeeld? Dan zijn de inlegzolen van Fusselastic geschikt om de tintelingen in voet te verminderen en op te laten houden.

Symptomen en oorzaken van tintelingen in voet

U herkent het vast wel: het gevoel dat uw voet slaapt. Uw voet hoort niet meer bij uw lichaam, zo lijkt het wel. Bijna iedereen heeft hier wel eens last van, maar als het herhaaldelijk gebeurt, kan het zeker uw kwaliteit van leven beïnvloeden. Naast dat het een zeer irritant en soms ook angstaanjagend gevoel is, kan er een achterliggende oorzaak zijn die snel achterhaald moet worden. Dit is wanneer de tintelingen in voet chronisch voelen en dus als symptoom van een andere aandoening werken, zoals een zenuwbeknelling of -aandoening.

Een onschuldigere oorzaak van tintelingen in voet is dat u bijvoorbeeld uw benen te lang over elkaar heeft geslagen of dat u uw voet in een verkeerde houding hebt gehouden. Hoe dan ook: het is belangrijk dat er naar gekeken wordt. Aan de hand van de bevindingen van een professional kunt u op zoek naar een oplossing. Hiervoor bent u bij Fusselastic aan het juiste adres.

Wat te doen aan tintelingen in voet

Komt uit het onderzoek van de specialist naar voren dat de druk op uw voet ongelijkmatig is verdeeld, kan worden opgelost met de inlegzolen van Fusselastic. Door het veerkrachtige materiaal dat wij gebruiken voor onze zolen, wordt het drukverschil door uw lichaamsgewicht opgevangen. Daarnaast zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning.

De inlegzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de belasting is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. Zo helpen de specialisten van Fusselastic u met het aanpakken van de tintelingen in voet.

Interesse in onze oplossing voor tintelingen in voet?

Heeft u last van tintelende voeten en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de inlegzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.

Blauwdruk steunzolen Delft

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
 Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
 Optimale drukverdeling voor uw voeten
 Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
 Gemiddelde levensduur van 10 jaar
 Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart