fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Wij maken bij u thuis in Meppel een afdruk van uw voeten voor nieuwe steunzolen!

Heeft u last van voetklachten en kunt u maar geen oplossing vinden? Dan zijn de voetafdruk steunzolen van Fusselastic de uitkomst voor u. Wij komen ook bij u in Meppel op afspraak. Deze steunzolen worden aan de hand van uw voetafdruk en voeten geheel op maat gemaakt in onze fabriek. Door verschillende meettechnieken kunnen wij de oorzaak van diverse voetklachten achterhalen en oplossen. Kortom, maak direct een afspraak om zo snel mogelijk van uw voetklachten af te zijn!

Voetklachten

Voetklachten zijn erg uiteenlopend. Zo kan u last krijgen van uw rug, gewrichten, benen, voeten, etc. Elk probleem heeft een oorzaak en kan dus worden opgelost. Door een voetafdruk te maken, kunnen wij steunzolen ontwikkelen die ervoor zorgen dat de voetstand en houding verbeteren, de pijnlijke drukpunten worden ontlast en de voetspieren worden geactiveerd. Door dit laatste punt verbetert de bloedsomloop in uw voeten en benen

De voetafdruk

Voordat uw voetafdruk steunzolen in productie gaan, moeten er een aantal metingen gedaan worden. Zo weten we zeker dat de juiste oorzaken aangepakt worden. Allereerst heeft u een afspraak gemaakt met een consulent bij u thuis in Meppel of bij uw podoloog voor de voetafdruk steunzolen. De consulent zal een afdruk maken van uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij zien welk deel van uw voet het meest belast wordt. Uit de verschillende meettechnieken blijkt ook de conditie van uw voeten. Al deze informatie bij elkaar geeft ons een goed overzicht van uw voeten en klachten. Hieruit kunnen wij de perfecte pasvorm adviseren.

Pijnvrij

Als de zolen speciaal voor u zijn samengesteld, zal de opdracht naar onze fabriek in Duitsland gaan. Daar worden uw voetafdrukken tot steunzolen geproduceerd. Vervolgens worden de voetafdruk steunzolen binnen vier tot zes weken bij u thuis in Meppel bezorgd. U zult vanaf het eerste gebruik al verschil merken. Door uw nieuwe steunzolen te dragen in uw schoenen worden drukpunten ontlast. Voortaan kunt u voortaan pijnvrij wandelen. U zult niet de eerste zijn waarbij de pijn verholpen is!

Contact

Wilt u graag meer informatie over hoe uw voetafdruk tot steunzolen worden geproduceerd? Of heeft u interesse in de producten van Fusselastic? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Na het nemen van de voetafdruk worden de steunzolen bij u thuis in Meppel bezorgd! Heeft u vragen over ons product, het opmeten of uw klachten? Neem dan contact met ons op.

voetafdruk steunzolen Meppel

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart