fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Voor diverse voetklachten komen wij bij u langs in Spijkenisse

Heeft u regelmatig last van voetklachten? Maak dan een afspraak met Fusselastic, wij komen graag bij u langs in Spijkenisse ? Fusselastic kan helpen deze klachten te verhelpen. Door middel van onze hoog ontwikkelde, elastische steunzolen die gelijktijdig uw voeten masseert, zijn uw klachten verleden tijd. Door het masseren wordt ook de bloedsomloop in uw voeten en benen gestimuleerd. Kortom, alleen maar voordelen aan de op maat gemaakte steunzolen van Fusselastic!

Uw voetklachten

Als u last heeft van uw nek, rug, knieën, benen, voeten of heupgewrichten kan het zijn dat het vanuit uw voeten komt. Bij nek- of rugklachten denkt u misschien niet direct aan uw voeten als oorzaak. Toch komt dit vaker voor dan u denkt. Door de harde materialen waar wij dagelijks op lopen, zoals beton, verslechterd onze aangeboren 3-punts-vering. Hierdoor kunnen verschillende voetklachten ontstaan.

Gelukkig zijn deze voetklachten vaak eenvoudig op te lossen, namelijk met de steunzolen van Fusselastic. Deze worden geheel op uw voeten en lichaam afgesteld tijdens een meting bij u in Spijkenisse . Zo kunt u binnen enkele tijd weer genieten van het wandelen en weer pijnvrij lopen. Voor het op maat maken van zolen hebben wij verschillende meettechnieken. Zo kunnen wij u een zo nauwkeurig mogelijk product aanbieden.

Voetafdruk

Als u een afspraak maakt voor op maat gemaakte steunzolen tegen uw voetklachten, komt een consulent bij u thuis in Spijkenisse of bij uw podoloog op bezoek. Er zullen dan eerst afdrukken van uw voeten worden gemaakt om te bekijken wat de meest belaste punten op uw voeten zijn. Daarna zoeken wij door verschillende meettechnieken de beste pasvorm met u uit. Door de modelzolen, die de consulent met zich mee zal brengen, kunt u de zolen uitgebreid proberen.

Contact

Wilt u graag meer informatie over voetklachten en/of onze op maat gemaakte steunzolen van Fusselastic? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website. Heeft u vragen over ons product, het opmeten of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wilt u graag een afspraak maken? Dan zien wij u snel in Spijkenisse .

Voetklachten Spijkenisse

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart