fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Wat te doen bij tintelende voeten?

Het gevoel dat uw voet niet meer bij uw lichaam hoort kan erg angstaanjagend zijn. Of het nu van tijd tot tijd op komt zetten of dat het chronisch is, een tintelend gevoel in uw voeten is zeer vervelend. Wij zullen u vertellen hoe Fusselastic tintelende voeten kan verhelpen.

Symptomen en oorzaken van tintelende voeten

Bij tintelende voeten heeft u het gevoel dat uw voet ‘slaapt’. Soms heeft u helemaal geen gevoel meer in uw voet. Dat is een vervelend gevoel, maar vaak is het maar een tijdelijke sensatie. Dan heeft u misschien te lang gezeten, de benen over elkaar gehad of verkeerd gelegen. Echter kan het gevoel ook chronisch zijn. Dan is de kans aanwezig dat een tintelende voet juist een symptoom is van een andere aandoening, zoals zenuwbeknelling of een beschadiging van de zenuwen. Omdat er veel verschillende achterliggende oorzaken van tintelende voeten kunnen zijn, is het belangrijk dat er door een specialist naar gekeken wordt.

Helpen Fusselastic steunzolen bij tintelende voeten?

Een overkoepelende factor van alle oorzaken van tintelende voeten is dat de druk op de voet ongelijkmatig verdeeld is. Dit kan worden opgelost met de steunzolen van Fusselastic. Door het veerkrachtige materiaal dat wij gebruiken voor onze zolen, wordt het drukverschil door uw lichaamsgewicht opgevangen. Daarnaast zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning. De steunzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de belasting is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. De steunzolen van Fusselastic kunnen hierom de oplossing voor uw tintelende voeten zijn.

Interesse in onze oplossing voor tintelende voeten?

Heeft u last van tintelende voeten en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de inlegzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis een afspraak aan huis bij u thuis aan. Heeft u vragen over onze unieke steunzolen? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen of ons contactformulier in te vullen.

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart