fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Wat kan ik doen aan tintelende voeten?

Het gevoel dat uw voet niet meer bij uw lichaam hoort of soms zelfs helemaal geen gevoel meer hebben kan erg angstaanjagend zijn. Of het nu van tijd tot tijd op komt zetten of dat het chronisch is: een tintelend gevoel in uw voeten is erg irritant. Dan denkt u bij uzelf: wat kan ik doen aan tintelende voeten? De specialisten van Fusselastic helpen u graag bij het vinden van het antwoord op uw vraag.

Symptomen en oorzaken van tintelende voeten

Bij tintelende voeten heeft u het gevoel dat uw voet ‘ slaapt’. Soms heeft u helemaal geen gevoel meer in uw voet. Dat is een naar gevoel, maar vaak is het maar een tijdelijke sensatie. Dan heeft u misschien te lang gezeten, de benen over elkaar gehad of verkeerd gelegen. Echter kan het gevoel ook chronisch zijn. Dan is de kans aanwezig dat een tintelende voet juist een symptoom is van een andere aandoening, zoals zenuwbeknelling of een beschadiging van de zenuwen.

Omdat er veel verschillende achterliggende oorzaken van tintelende voeten kunnen zijn, is het belangrijk dat er door een specialist naar gekeken wordt. Aan de hand van zijn of haar bevindingen kunt u verder zoeken naar het antwoord op de vraag: wat kan ik doen aan tintelende voeten?

Wat kan ik doen aan tintelende voeten? De oplossing: Fusselastic inlegzolen

Een overkoepelende factor van alle (tijdelijke) oorzaken van tintelende voeten is dat de druk op de voet ongelijkmatig verdeeld is. Dit kan worden opgelost met de inlegzolen van Fusselastic. Door het veerkrachtige materiaal dat wij gebruiken voor onze zolen, wordt het drukverschil door uw lichaamsgewicht opgevangen. Daarnaast zorgt de schokbrekende vering voor een perfecte ondersteuning.

De inlegzolen worden speciaal voor uw voeten op maat gemaakt. Onze consulenten komen bij u aan huis om afdrukken te maken van uw voeten. Door de afdrukken wordt goed zichtbaar hoe de belasting is verdeeld op uw voeten. Aan de hand hiervan kunnen wij de perfecte pasvorm voor u bepalen. Zo helpen de specialisten van Fusselastic u met het beantwoorden van uw vraag ‘wat kan ik doen aan tintelende voeten?’.

Interesse in onze oplossing voor tintelende voeten?

Heeft u last van tintelende voeten en wilt u graag meer informatie over voetklachten en de inlegzolen van Fusselastic bij u thuis? Vraag dan gratis de vrijblijvende offerte aan op onze website of plan een consult in. Heeft u vragen over ons product of uw klachten? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.

Blauwdruk steunzolen Delft

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG Enschede
Nederland
Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart