fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Enthousiast over uw Fusselastic steunzolen?

Breng een nieuwe Fusselastic klant aan en ontvang voor iedere klant die u aanbrengt een Bol.com cadeaubon t.w.v. €20,- 

Wij vinden het natuurlijk erg leuk als u enthousiast bent over de steunzolen van Fusselastic. Enthousiaste klanten bevelen ons namelijk met grote regelmaat aan bij vrienden, famillie en kennissen. Uiteraard doet u dit alleen wanneer u echt tevreden bent. Als u als bestaande klant een nieuwe klant aanbrengt bij Fusselastic, dan ontvangt u van ons een leuke beloning.

Hoe werkt het voor u als bestaande klant?

Als bestaande klant ontvangt u een bol.com cadeaubon t.w.v. €20,- als u een nieuwe klant aanbrengt. Degene die vervolgens klant wordt belonen we met hetzelfde cadeau.

Vraag aan uw vrienden of kennissen om zich aan te melden via de bijgaand formulier. Hier vullen zij hun naam & telefoonnummer in en bij het veld opmerkingen kan er worden aangegeven “breng een klant aan” en vul vervolgens uw naam en woonplaats in. Hierna wordt er contact met u gezocht door één van onze consulenten om een afspraak met u in te plannen.

Binnen 4 weken nadat wij contact hebben gehad met de nieuwe potentiële klant en deze ook klant bij ons is geworden wordt de bol.com cadeaubon t.w.v. €20,- naar u toegestuurd per e-mail. Ditzelfde geldt voor degene die u heeft aangebracht als nieuwe klant.

Voorwaarden:

  • De Bol.com cadeaubon wordt toegekend, nadat er een set steunzolen besteld is
  • De Bol.com cadeaubon is niet voor geld inwisselbaar
  • U kunt maximaal 20 klanten aanbrengen
  • Uw gegevens

  • Klant aanbrengen

    Cart