fbpx

Gratis steunzolen aanmeten?

Voor de verlichting van langlopende klachten kunt u het beste steunzolen aanmeten die exact op uw voeten gemaakt zijn. Naast eventuele verlichting kunnen op maat gemaakte steunzolen ook preventief werken. Veel mensen die ouder worden krijgen ermee te maken. Verschillende kwaaltjes, pijn en overige lichamelijke klachten. Onvermijdelijk? Misschien, maar het is belangrijk om te realiseren waar veel van deze klachten vandaan komen. Alleen zo kunnen we op een effectieve wijze naar een oplossing of verlichting zoeken. In de praktijk blijkt dat een grote boosdoener van veel klachten een verminderde staande houding is. Dit gebeurt bij iedereen naarmate we ouder worden. Maar ook mensen met een staand beroep krijgen hier onvermijdelijk mee te maken. De bron aanpakken is de manier om met deze klachten om te gaan. In andere woorden wanneer wij steunzolen aanmeten voelt u een duidelijk verschil met daarvoor. Onze steunzolen zijn ontwikkeld om klachten niet alleen te verlichten maar ook op te lossen.

Bij Fusselastic bieden wij steunzolen aan die specifiek naar uw voeten zijn ontwikkeld. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen met een zeer lange levensduur. Misschien belangrijker nog is dat wij uw steunzolen aanmeten met gebruik van zeer innovatieve technieken. Precisiewerk zodat u op precies die juiste plekken ondersteuning krijgt. Blijf er niet mee rondlopen. Laat ons u helpen om zonder nodeloze klachten van het leven te genieten.

Hoe wij steunzolen aanmeten

Steunzolen kunnen helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de houding en balans. Maar hoe weet u of u steunzolen nodig heeft en hoe worden deze aangemeten? Allereerst is het belangrijk om te weten dat steunzolen niet alleen bedoeld zijn voor mensen met voetproblemen. Ook als u last heeft van knie-, heup- of rugklachten kan het dragen van steunzolen verlichting bieden. Om te bepalen of u steunzolen nodig heeft kunt u een afspraak inplannen en komt een consulent gratis en vrijblijvend bij u langs voor het aanmeten van steunzolen. Tijdens deze afspraak kunt u kennis maken met onze unieke steunzool. Om te zien waar uw voetklachten vandaan komen zal de consulent een afdruk van uw voeten maken, ook dit is geheel gratis en vrijblijvend. Deze afdruk wordt vertaald naar een digitale aflezing. Zo kan de consulent precies zien waar uw voeten ondersteuning nodig hebben. In de tussentijd kunt u gebruik maken van modelzolen. Wij kiezen welk model het beste bij uw voeten past en u heeft een tijd de gelegenheid om onze steunzolen uit te proberen. Zo maakt u een weloverwogen keuze.

Voor welke klachten steunzolen aanmeten?

Als wij voor u steunzolen ontwikkelen dan kan dat zijn om de volgende klachten te verminderen of geheel te niet te doen:

Wanneer uw klacht er niet tussen staat kunt u altijd even contact opnemen. Wij zullen u dan informeren over de mogelijkheden en de toepasbaarheid van onze uniek steunzool.

Steunzolen aanmeten die aan de hoogste kwaliteit voldoen

Onze steunzolen zijn slechts 1 mm dik en daarom geschikt voor alle schoenen, zelfs open schoenen. De gebruikte materialen zijn zeer hoogwaardig wat zich vertaald in een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Dit maakt onze steunzolen goedkoper dan de meeste alternatieven en bespaart u al gauw honderden euro’s verspreid over een aantal jaar.

Er zijn nog meer voordelen die u mag verwachten als wij uw steunzolen aanmeten. Heeft u last van de rug? Zoekt u verlichting bij artroseklachten of wilt u weer moeiteloos lopen en staan? Neem dan gelijk contact met ons op om een afspraak aan huis in te plannen.

steunzolen aanmeten

    Cart