fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen aanmeten

Steunzolen aanmeten kan niet alleen een verlichting van langlopende klachten betekenen, maar ook preventief werken. Veel mensen die ouder worden krijgen ermee te maken. Verschillende kwaaltjes, pijn en overige lichamelijke klachten. Onvermijdelijk? Misschien, maar het is belangrijk om te realiseren waar veel van deze klachten vandaan komen. Alleen zo kunnen we op een effectieve wijze naar een oplossing of verlichting zoeken. In de praktijk blijkt dat een grote boosdoener van veel klachten een verminderde staande houding is. Dit gebeurt bij iedereen naarmate we ouder worden. Maar ook mensen met een staand beroep krijgen hier onvermijdelijk mee te maken. De bron van de klachten aanpakken. dat is de manier om met deze klachten om te gaan. In andere woorden kan op de juiste manier steunzolen laten aanmeten betekenen dat u zich beter gaat voelen.

Bij Fusselastic bieden wij steunzolen aan die specifiek naar uw voeten zijn ontwikkeld. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen met een zeer lange levensduur. Misschien belangrijker nog is dat wij uw steunzolen aanmeten met gebruik van zeer innovatieve technieken. Precisiewerk zodat u op precies die juiste plekken ondersteuning krijgt. Blijf er niet mee rondlopen. Laat ons u helpen om zonder nodeloze klachten van het leven te genieten.

Hoe wij steunzolen aanmeten

We leven in het informatietijdperk. En dit laat zich ook gelden als wij uw steunzolen aanmeten. Niet alleen is het een feit dat verschillende klachten veroorzaakt worden door verschillende problemen die op een eigen wijze moeten worden aangepakt, maar ook dat iedereen andere voeten heeft. Daarom bieden wij nooit standaard steunzolen aan. Wij maken uitsluitend gebruik van maatwerk. Dit begint met het maken van een afdruk van uw voeten. Deze afdruk wordt vertaald naar een digitale aflezing. Zo kan de consulent precies zien waar uw voeten ondersteuning nodig hebben. In de tussentijd kunt u gebruik maken van modelzolen. Wij kiezen welk model het beste bij uw voeten past en u heeft een tijd de gelegenheid om onze steunzolen uit te proberen. Zo maakt u een weloverwogen keuze.

Voor welke klachten

Als wij voor u steunzolen ontwikkelen dan kan dat zijn om de volgende klachten te verminderen of geheel te niet te doen:

  • Platvoeten
  • Diabetische voet
  • Hielspoor
  • Hallux-Valgus

Er zijn nog meer klachten die dankzij onze steunzolen passend behandeld kunnen worden. Wilt u daarover meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Steunzolen aanmeten die aan de hoogste kwaliteit voldoen

Onze steunzolen zijn slechts 1 mm dik. Geschikt dus voor alle schoenen. Zelfs open schoenen. De gebruikte materialen zijn zeer hoogwaardig. Dit betekent een gemiddelde levensduur van 10 jaar, wat onze inlegzolen goedkoper maakt dan de meeste alternatieven.

Er zijn nog meer voordelen die u mag verwachten als wij uw steunzolen aanmeten. Heeft u last van de rug? Zoekt u verlichting bij artroseklachten of wilt u weer moeiteloos lopen en staan? Neem dan gelijk contact met ons op.

Steunzolen aanmeten | Fusselastic 

Steunzolen aanmeten Steunzolen aanmeten Steunzolen aanmeten

Steunzolen aanmeten

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart