fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen Utrecht – Wij komen bij u thuis!

Steunzolen Utrecht – Waarom steunzolen aanmeten?

De steunzolen van Fusselastic zijn uniek en worden op maat gemaakt. Vele inwoners uit Utrecht zijn u al voorgegaan en genieten van probleemvrij lopen. Geen van de andere steunzolen in de markt levert hetzelfde resultaat als die van Fusselastic. De zolen bestaan uit een elastisch materiaal dat ervoor zorgt dat schokken gedempt worden. Daarnaast masseren de steunzolen ook nog uw voeten. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en zorgt een opwaartse druk ervoor dat u weer comfortabel kan lopen.

Op maat gemaakte steunzolen Utrecht

De steunzolen worden speciaal in onze fabriek in Duitsland  voor uw voeten ontwikkeld. U kunt een geheel vrijblijvende afspraak aan huis maken met een van onze consulenten bij u in Utrecht. Wij komen bij u langs om een afdruk van uw voeten te maken. Hierna kunnen wij zien hoe de druk verdeeld is over uw voeten. Onze consulent brengt ook verschillende modelzolen mee. Samen wordt er dan gekeken naar de mogelijkheden en kan u in meerdere schoenen een proef set steunzolen uitproberen. Zo kunt u dus direct ervaren of de Fusselastic steunzolen prettig zitten en verlichting geven bij uw klachten.

Hoe werken de unieke steunzolen van Fusselastic?

De steunzolen van Fusselastic bestaan uit een aantal onderdelen die ervoor zorgen dat u weer comfortabel kunt lopen. Aan de voorkant van de zool zitten opsteekbare, stootzachte pelotten. Deze zorgen ervoor dat klachten als branden, steken en pijn onmiddellijk weg worden genomen. Iets verder op de zool zit een balancerend stuk. Dit is hier geplaatst vanwege de flexibele vorkeinden. Aan de onderkant van de zool zit een bufferzone. Deze zone zorgt ervoor dat de schokken worden getransformeerd naar verend lopen. Tot slot is de achterkant van de zool voor het dragen en veren van de voet. Dit zorgt ervoor dat uw voeten onvermoeibaar zijn, alle gewrichten en hielbeen worden ontlast en de tegendruk wordt afgeleid.

Bij welke voetklachten helpen onze steunzolen?

Door de harde ondergronden waar wij dagelijks over lopen, verslappen onze spieren, banden en pezen. Dit belast onze voeten zo erg dat de aangeboren 3-punts-vering verslechterd. Door het achteruitgaan van de voeten kunt u diverse klachten krijgen. Dit kunnen ook klachten zijn waarbij u niet direct aan de voeten zal denken als oorsprong. Toch blijkt dit vaak wel de oorzaak. Gelukkig kan dit vrij eenvoudig opgelost worden met de steunzolen van Fusselastic. Onze steunzolen bieden verlichting bij de volgende klachten of aandoeningen:

Wilt u graag onze steunzolen zelf ervaren?

Wij raden aan om geheel vrijblijvend en gratis een afspraak aan huis te maken in of nabij Utrecht. Zo kan onze consulent u volledig voorzien van alle informatie en kunt u een testexemplaar zelf uitproberen. Bij het doorgeven van een bestelling ontvangt u uw eigen volledig op maat gemaakte steunzolen na 5-6 weken thuis.

steunzolen utrecht

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart