fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Hielspoor

Hielspoor is een veelvoorkomende klacht die met behulp van steunzolen effectief kan worden aangepakt. Heilspoor zelf is de verkalking of in andere woorden de verbening van de aanhechting tussen de fascie en het hielbeen. Dit op zich zou geen klachten mogen geven. Maar de daaruit voortvloeiende fasciitis (ontsteking) kan voor de nodige ellende zorgen. Hielspoor kan op meerdere manieren behandeld worden waaronder door het gebruik van steunzolen. Voorkomen is beter dan genezen. De keuze voor steunzolen wordt gemaakt om een brede variatie aan redenen. Bijvoorbeeld mensen die ouder worden en merken dat hun houding minder wordt met alle gevolgen van dien. Of mensen die al te maken hebben met klachten die voortkomen vanuit een slechte drukverdeling op hun voeten.

Al deze mensen willen wij graag de juiste ondersteuning bieden met ons aanbod aan steunzolen: Fusselastic. De producten die wij aanbieden gaan verder dan u misschien zou verwachten. Onze steunzolen zijn geschikt bij zeer veel verschillende klachten. Het werkt of verlichtend of soms zelfs genezend. Onze zolen worden altijd specifiek naar uw maten gemaakt en zijn vervaardigd van de meest hoogwaardige materialen. Weer met plezier rondlopen, geen pijn meer in de schouders of in de nek, gewrichten die weer soepeler en pijnloos bewegen.

Waarom steunzolen bij hielspoor een uitkomst zijn

Hielspoor is een aandoening die zich voornamelijk bij 45 plussers naar voren komt. De redenen die vaak als oorzaak van deze aandoening aangeduid kunnen worden zijn:

  • Overbelasting bij het sporten
  • Slechte schoeisel, geen goede vering of demping
  • Obesitas
  • Veel staan vanwege een beroep of andere activiteit
  • Platvoeten of holle voeten
  • Een te korte kuitspier

Wat vaak overeenkomstig is dat er teveel druk op de hiel wordt gezet. De eerste stap is dus het verlichten van deze druk. En dat moet natuurlijk wel op een wijze gebeuren die onderhevig is aan expertise.

Geen voet is hetzelfde en evenmin geldt dat voor onze steunzolen

Dat de klachten van hielspoor met steunzolen verminderd kunnen worden door de druk op de hiel te verminderen is te kort door de bocht. Niemands voeten zijn gelijk aan die van een ander. Door de jaren heen ontwikkelen we een bepaalde houding en dit sporen achter in de groei van onze voeten. Er is dus maar één manier om de juiste ondersteuning te bieden met onze steunzolen, ook bij hielspoor. Maatwerk, slim afgestemd op uw voeten.

Hoe wij te werk gaan om u te helpen als er sprake is van hielspoor

Op verzoek komt er bij een consulent van ons langs. Deze maakt een afdruk van uw voeten. Op deze manier kunnen wij naar uw specifieke maten steunzolen maken. Zo krijgt u altijd de juiste ondersteuning die u nodig heeft.

Onze steunzolen gaan gemiddeld 10 jaar mee. Ze zijn 1 mm dik en passen in alle schoenen. Wilt u niet langer rondlopen met de klachten van hielspoor, neem dan contact met ons op en ontdek wat onze steunzolen voor u kunnen betekenen.

hielspoor steunzolen

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart