fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Wat kosten steunzolen gemiddeld?

Wat kosten steunzolen gemiddeld? Een goede vraag want het is natuurlijk nergens goed voor om teveel te betalen. Dat gezegd te hebben zijn steunzolen ook niet iets waar u teveel op wilt besparen. Het betreft hier een product die een directe uitwerking heeft op uw gezondheid en welbevinden. Dat kwaliteit dan voorrang krijgt op de prijs is geen moeilijke overweging. Maar nogmaals ook al gaat het hier om een zeer waardevolle investering is de vraag, wat kosten steunzolen gemiddeld?, altijd valide. Bij Fusselastic bieden wij u steunzolen aan die voldoen aan de hoogste kwaliteit. geschikt voor een breed spectrum aan klachten die kunnen voorkomen vanuit de voeten. Toch durven wij te zeggen dat onze zolen gemiddeld goedkoper zijn dat veel alternatieven.

Wat kosten steunzolen gemiddeld? Het is moeilijk om hier een direct antwoord op te geven. Toch zouden we kunnen zeggen dat prijs ergens ligt tussen de €150,- en €200,-. Dit geldt dan bij de aanschaf van een paar. Wij zetten daar echter een andere vergelijking tegenover. De prijs per dag.

Wat kosten steunzolen gemiddeld bij Fusselastic?

Zoals gezegd kan de prijs van steunzolen ook berekend worden in de duur dat u gebruik van kunt maken. Wij zijn in dat opzicht onderscheidend op de markt. Ook al is de aanschafprijs bij ons hoger dan gemiddeld zijn wij op de lange duur aanzienlijk goedkoper. Dit heeft te maken met de algehele kwaliteit van onze producten. Als men de vraag stelt: “wat kosten steunzolen gemiddeld?” moet er ook gekeken worden naar de levensduur. Waar de gemiddelde levensduur ongeveer 2.5 jaar bij onze steunzolen gaan de onze gemiddeld 10 jaar mee. 10 jaar pijnloos lopen voor een eenmalige investering.

De voordelen van onze steunzolen

Onze steunzolen worden altijd op maat gemaakt naar de specificaties van uw voeten en gewicht. Een consulent van ons kan bij u langskomen om een afdruk te maken van uw voeten. Deze afdruk wordt bij de fabriek in Duitsland tot een blauwdruk gemaakt waarmee wij steunzolen maken die precies bij uw voeten aansluiten. Wij staan bekend om:

  • Op maat gemaakt naar uw persoonlijke maten en gewicht
  • Een gemiddelde levensduur van 10 jaar waardoor u op de lange termijn bespaart
  • De steunzolen zorgen voor een optimale drukverdeling en staat voor een éénmalige investering
  • Meer dan 10.000 mensen zijn u al voorgegaan

Wat zijn de kosten van steunzolen gemiddeld? €0.08 per dag

Voor nog geen 10 cent per dag kunt u genieten van onze steunzolen. In Europa zijn we al een gevestigde naam met meer 200.000 gebruikers van onze zolen. Ook u kunt genieten van onze steunzolen en de voordelen die ze u geven.

Op de website kunt u nog veel meer achterhalen over Fusselastic. Toch kunt u altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.

kosten steunzolen

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart