fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen aanmeten kosten

Als u steunzolen wilt laten aanmeten kijk dan verder dan alleen de kosten. Vooral als we ouder worden krijgen we toch steeds meer te maken met allerlei kwalen en pijnen. Helaas hoort dit nu eenmaal bij het leven. Maar dit betekent niet dat we ons overal maar bij hebben neer te leggen. Veel klachten die naar voren komen in de loop van de jaren hebben te maken met onze houding. Als we ouder worden dan gaan we vaak minder rechtop staan. Onze lichaamshouding neemt af en daarmee krijgen onze voeten te maken met druk die niet goed verdeeld is. Het kan ook zijn dat u met een staand beroep heeft. Of dat er sprake is van klachten als artrose. In deze gevallen is het belangrijk om te realiseren dat door de juiste steunzolen te laten aanmeten waarbij er voornamelijk naar de kwaliteit en minder naar de kosten wordt gekeken. Wij zorgen dat u de nodige winst kan behalen als het gaat om uw gezondheid en welbevinden.

Als het gaat om steunzolen te laten aanmeten dan zijn de kosten natuurlijk wel van belang. De kwaliteit van de inlegzolen mag niet in het geding komen. Maar deze kwaliteit laat zich meten op meerdere vlakken. Ten eerste natuurlijk dat de zolen goed zijn opgemeten naar uw specifieke maten. Zodat ze u de juiste ondersteuning bieden. Ook is de kwaliteit van het materiaal van belang. Relatief duurdere prijzen zijn zo toch goedkoper als u er zeer lang mee kan lopen. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres: Fusselastic.

Steunzolen aanmeten op een manier die u in de toekomst kosten laat besparen

De steunzolen die wij voor u kunnen aanmeten leveren veel meer op dan dat ze kosten. Ze zijn toe te passen bij verschillende aandoeningen zoals:

  • Platvoeten
  • Diabetische voet
  • Hielspoor
  • Hallux-Valgus

Slechts een greep aan situaties waarbij onze inlegzolen verlichting kunnen bieden. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan artrose. Een nare en niet te genezen aandoening waarvan de klachten echter een stuk verminderd kunnen worden.

Hoe onze steunzolen werken dankzij een moderne manier van aanmeten en hoe u kosten kunt besparen

Op verzoek kan een consulent van ons bij u langskomen. Er wordt dan een zorgvuldige afdruk gemaakt van uw voeten. Deze data wordt digitaal vertaald zodat we precies weten hoe we u de beste ondersteuning kunnen geven.

Het gaat bij ons altijd om maatwerk omdat de zolen pas echt effectief zijn als ze aansluiten bij uw lijf en de ondersteuning die u nodig heeft optimaal weten te geven. Niet alleen bieden wij u maatwerk als het gaat om uw steunzolen en het aanmeten daarvan we weten de kosten ook te drukken. Dit doordat we gebruik maken van hoogwaardige materialen. Onze zolen gaan tot wel 10 jaar mee.

Wilt u meer weten neem dan vandaag nog contact met ons op.

Steunzolen aanmeten kosten | Fusselastic 

Steunzolen aanmeten kosten Steunzolen aanmeten kosten Steunzolen aanmeten kosten

Steunzolen aanmeten kosten

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart