fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Steunzolen maken

Steunzolen maken of inlegzolen heeft alleen zin als het gaat om maatwerk aan de hand van expertise. Ouder worden doen we allemaal. Dat betekend ook dat we moeten leren leven met kwaaltjes en andere lichamelijke klachten waar we vroeger of later onderhevig aan zijn. Maar dat betekend niet dat er geen middelen zijn om deze klachten te verlichten of in sommige gevallen zelfs te genezen. Niet als het gaat om kwalen die voortvloeien vanwege een verminderde lichaamshouding. Naarmate we ouder worden gaan we minder recht staan. Dit betekend dat de druk die op de voeten wordt geplaatst niet meer goed verdeeld wordt. Rugpijn, zere gewrichten en dergelijke klachten zijn dan het gevolg. Steunzolen laten maken kan dan de oplossing zijn. Dit geld ook in het geval van mensen die een staand beroep hebben of bijvoorbeeld bij platvoeten. Inlegzolen kunnen toegepast worden voor een breed spectrum aan klachten en kwalen. Maar alleen als u de steunzolen op maat laat maken door een specialist.

Die specialist ontdekt u bij ons: Fusselastic. Wij bieden u de mogelijkheid voor steunzolen die specifiek naar uw voeten zijn gemaakt. Zolen die van een uitzonderlijke hoge kwaliteit zijn en ieder opzicht ontwikkeld om u de juiste ondersteuning te bieden.

Waarom wij de partner zijn om uw steunzolen te maken

Er zijn van die zaken waar niet op bespaard mag worden. Goede steunzolen zijn daar een mooi voorbeeld van. Dit betekent overigens niet dat deze zolen duur hoeven te zijn, maar het is onzin om in te boeten aan de kwaliteit. Het gebruik van de juiste materialen is een, maar om echt goede steunzolen te maken moet er sprake zijn van maatwerk. Daarom mag u van ons verwachten dat wij u uw inlegzolen specifiek naar uw voeten ontwikkelen. Een consulent van ons komt op afspraak bij u langs. Er wordt een afdruk van uw voeten gemaakt die vertaald wordt naar een digitaal model. Zo kunnen wij steunzolen maken die voldoen aan het verlichten of genezen van uw klachten.

De voordelen van onze steunzolen

Bij Fusselastic bieden wij u dankzij onze expertise en uitgebreide ervaring de volgende voordelen:

  • Steunzolen die slechts 1 mm dik zijn, ze passen in alle schoenen
  • Altijd maatwerk aan de hand van uw persoonlijke voetafdruk en gewicht
  • Een gemiddelde levensduur van 10 jaar wat uiteindelijk staat voor een kostenbesparing
  • Meer dan 10.000 klanten hebben wij al tevreden mogen stellen

Laat ons uw steunzolen maken

Er zijn zeer veel klachten en gezondheidsproblemen die met de juiste inlegzolen te bemiddelen zijn. Op de website kunt u hier veel over lezen. Maar we staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weer met een veer in uw tred lopen? Bent u klaar met die rugpijn?

Neem gelijk contact met ons op voor meer informatie.

Steunzolen maken | Fusselastic 

Steunzolen maken Steunzolen maken Steunzolen maken

Steunzolen maken

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart