fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Podotherapie

Onder podotherapie wordt verstaan het specialistisch benaderen van verschillende klachten omtrent de voet vaak in combinatie met steunzolen. We geven onze voeten niet het krediet wat ze eigenlijk verdienen. Ook al zijn ze in letterlijke zin de basis van onze bewegingen worden ze vaak niet met het verdiende respect behandeld. Vaak om de simpele reden dat we er simpelweg niet bij stil staan. De keuze voor schoenen wordt vaak gemaakt puur op het uiterlijk. Klachten die hieruit voort kunnen vloeien uiten zich vaak pas veel later. Klachten die veel verder kunnen gaan dan zere voeten alleen. Last van de schouders, rug en andere gewrichten zijn vaak terug te brengen naar de voet. Podotherapie kan dan vaak de enige mogelijkheid zijn om deze problemen tegen te gaan en vaak wordt er dan gebruik gemaakt van steunzolen.

Als het dan gaat om steunzolen die u precies de juiste ondersteuning bieden en uiteraard specifiek naar uw maten zijn gemaakt dan bent u bij ons aan het juiste adres: Fusselastic. De steunzolen die wij ontwikkelen liggen in het verlengde van podotherapie. In andere woorden voldoen ze in ieder opzicht aan de voorwaarden die een podoloog er aan zou kunnen stellen. Gemaakt van zeer hoogwaardige materialen geven onze steunzolen u ook op andere praktische vlakken het voordeel.

Succesvol genieten van podotherapie met behulp van de juiste steunzolen

Podotherapie kan toegepast worden bij veel verschillende klachten en kan verschillende vormen van behandeling omvatten. Maar deze behandeling kan niet stoppen bij de deur van de behandelruimte. U maakt de hele dag door gebruik van uw voeten. En zoals we al hebben aangeduid ontwikkelen voeten zich aan de hand van uw schoeisel en hoe u zich staande houdt. Vooral op latere leeftijd is dit merkbaar. Dat betekend dat de voeten continue ondersteuning moeten hebben van steunzolen als vorm van podotherapie. Onze inlegzolen zijn ook in praktisch opzicht zeer geschikt hiervoor. Slechts 1 mm dik en geschikt voor alle schoenen. Gemaakt van duurzame materialen gaan ze gemiddeld 10 jaar mee.

Hoe we te werk gaan

Wij kunnen bij u langskomen of op afspraak bij het kantoor van uw podotherapie om uw steunzolen aan te meten. Een van onze professionals maakt een zeer nauwkeurige afdruk van uw voeten. Aan de hand van dit model kunnen wij uw steunzolen zo vervaardigen dat zij u precies de juiste ondersteuning kunnen bieden. In de tussentijd mag u gebruik maken van al gefabriceerde zolen die het beste passen bij u. Zo kunt u een goed idee krijgen van de voordelen van steunzolen van Fusselastic.

Meer dan alleen podotherapie met behulp van onze steunzolen

De geschiedenis van Fusselastic gaat ruim 25 jaar terug. Het doel is altijd hetzelfde gebleven, het effectief oplossen van voetproblemen. In Europa zijn er dan ook al 200.000 mensen die gebruik maken van onze steunzolen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Podotherapie

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart