fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Kosten steunzolen podotherapeut

Veel mensen vragen zich af wat de kosten zijn van steunzolen die een podotherapeut zou willen aanraden. Een goede vraag, maar niet zo belangrijk als de vraag wat goede steunzolen zouden kunnen opleveren. Naarmate we ouder worden gaat onze houding vaak achteruit. We staan minder rechtop en dit leidt vroeg of laat tot een verkeerde verdeling van de druk op onze voeten. Het is goed mogelijk dat we hier uiteindelijk klachten van kunnen krijgen. Niet alleen zere voeten, maar ook bijvoorbeeld last van de rug, schouders en nek. Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen zoals een staand beroep die voor voetklachten kunnen zorgen. Als een podotherapeut dan verwijst naar steunzolen dan zijn de kosten minder van belang dan het verminderen of genezen van de klachten.

Dat hoeft uiteraard niet te betekenen dat u nodeloos veel geld hier aan uit geeft. De juiste steunzolen bieden u zeer veel voordelen. Het is moeilijk om een prijskaartje te hangen aan het weghalen van pijn. Daarom bieden wij u niet alleen steunzolen aan die aan de hoogste kwaliteit voldoen, maar ook zeer lang meegaan: Fusselastic. Wij bieden u de mogelijkheid, ook in samenwerking met uw podotherapeut om steunzolen specifiek naar uw maten te realiseren.

Kijk niet alleen naar de kosten als u op zoek bent naar steunzolen van een podotherapeut

Goede steunzolen hebben een positieve uitwerking als het gaat om uw gezondheid en uw welbevinden. Ze kunnen toegepast worden om de klachten bij artrose te verminderen. Voor mensen met een staand beroep zijn ze zo goed als onmisbaar. voor sporters kunnen deze zolen het verschil betekenen tussen lekker bewegen en thuis op de bank zitten. De kosten van steunzolen van een podotherapeut zijn dus ondergeschikt aan de winst die u ermee kan halen. Het gaat tenslotte om een hulpmiddel dat specifiek naar uw wensen is gemaakt. Maar bij Fusselastic kiezen wij dan wel altijd voor kwaliteit, betekent dit ook dat u op de lange duur kunt besparen met onze inlegzolen.

De meerwaarde van Fusselastic steunzolen

Onze zolen worden vervaardigd aan de hand van ruim 25 jaar ervaring. Ook op alledaags praktische gebruik geven ze u het voordeel. Zo zijn ze slechts 1 mm dik en passen dus in iedere schoen. Uiteraard zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Overige voordelen zijn:

  • Op maat gemaakt naar uw persoonlijke maten en gewicht
  • Een gemiddelde levensduur van 10 jaar waardoor u op de lange termijn bespaart
  • De steunzolen zorgen voor een optimale drukverdeling en staat voor een éénmalige investering
  • Meer dan 10.000 mensen in Nederland zijn u al voorgegaan

Iedere podotherapeut zal het bevestigen: de kosten van goede steunzolen zijn de investering waard

De kosten van onze steunzolen wegen niet op tegen de winst die u ermee behaald en dit zal beaamd worden door uw podotherapeut. Wilt u weten hoe we te werk gaan of heeft u overige vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en leveren u deskundig advies. Dat is de service van Fusselastic.

Kosten steunzolen podotherapeut

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart