fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Inlegzolen

Inlegzolen staan beter bekend als steunzolen ten minste als er sprake is van podotherapeutische werking. Wat precies doen deze inlegzolen of beter gezegd steunzolen eigenlijk? We worden allemaal ouder en naarmate de tijd verstrijkt neemt onze houding over het algemeen af. We staan minder rechtop en dat leidt ertoe dat de druk op onze voeten niet langer goed verdeeld wordt. Verkeerde druk op de voeten kan natuurlijk ook voortvloeien vanwege andere redenen. Een staand beroep, verkeerde schoenen. Onze voeten zijn enorm belangrijk en toch geven we ze vaak genoeg niet de aandacht die ze verdienen. Als om welke reden dan ook de druk niet goed verdeeld wordt over de voeten dan kan dit de nodige klachten veroorzaken. Klachten die met de juiste inlegzolen tegengegaan kunnen worden of zelfs genezen.

Als u op zoek bent naar steunzolen dan zijn wij het adres voor u: Fusselastic. Als de aanbieder van hoogwaardige steunzolen staan wij voor u klaar met maatwerk.

Inlegzolen die aan u precies de juiste ondersteuning geven

Het is geen geheim dat als we ouder worden we steeds meer lichamelijke ongemakken te verduren krijgen. Het is erg jammer dat we over het algemeen zo weinig aandacht geven aan onze voeten. Veel klachten komen vanuit een slechte houding, verkeerd schoeisel of door te lang achter stil te staan (wat bij sommige beroepen vaak voorkomt). Als we ons realiseren dat veel klachten bij de voeten licht dan kunnen we met behulp van inlegzolen kijken naar een passende oplossing. Met onze steunzolen loopt u weer zonder pijn en ook andere ongemakken worden verholpen of verlicht.

Onze steunzolen gaan zeer lang mee

Een consulent van ons kan bij u langs komen om een afdruk van uw voeten te maken. Aan de hand van deze gegevens wordt in onze Duitse fabriek een blauwdruk gemaakt. Door een grondige analyse zijn we dan in staat om steunzolen voor u te realiseren die u de juiste ondersteuning geeft.

Inlegzolen die gemiddeld 10 jaar meegaan

Niet alleen voldoen onze inlegzolen aan alle podotherapeutische vereisten staan ze ook voor praktische voordelen. Zo zijn ze slechts 1 mm dik. Ze passen dus in alle schoenen. De keuze voor onze steunzolen staat ook nog eens voor een besparing. Ze gaan gemiddeld 10 jaar mee ten opzichte van 2.5 jaar bij veel alternatieven.

Het gaat bij steunzolen altijd om maatwerk. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op. We staan voor u klaar.

Inlegzolen

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart