fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Pijnlijke voeten

Pijnlijke voeten hebben we allemaal wel eens komt dit echter vaak voor dan is het misschien tijd om steunzolen te overwegen. Als we eerlijk zijn dan onderkennen we allemaal dat als we ouder worden we toch meer ondersteuning nodig hebben. Verschillende pijntjes en kwalen krijgen we allemaal mee te maken. Maar dat betekent niet dat we hier simpelweg genoegen mee hoeven te nemen. Pijnlijke voeten zijn vaak een symptoom van verder gaande klachten waar steunzolen een grote verlichtende of zelfs een helende rol bij kunnen spelen. Bent u een dagje ouder aan het worden en is uw houding niet meer wat het was? Heeft u een staand beroep? Heeft u weleens last van uw schouders of nek? Met de juiste inlegzolen kunt u zeer veel verschillende klachten verminderen, voorkomen of zelfs genezen.

Daarvoor bent u dan bij ons aan het juiste adres: Fusselastic. Wij zijn de aanbieder van steunzolen die verder gaan dan extra ondersteuning. Onze zolen komen voort vanuit een zeer lange geschiedenis en ervaring. Tegenwoordig maken we dan ook gebruik van moderne technieken die de kwaliteiten van onze inlegzolen optimaliseren. Voor iedere voet en alle klachten die voort kunnen vloeien vanwege een verkeerde houding bieden wij het juiste product. Nooit meer pijnlijke voeten dankzij onze steunzolen. Het begint met het maken van een afspraak.

Geen last meer van pijnlijke voeten dankzij de juiste inlegzolen

De steunzolen van Fusselastic voldoen niet alleen alle eisen waaraan voldaan moet worden om pijnlijke voeten tegen te gaan ze bieden meer voordelen:

  • Ze zijn 1 mm dik en passen in alle schoenen
  • Alle steunzolen worden specifiek naar uw maten en gewicht gemaakt
  • Een levensduur van gemiddeld 10 jaar, wat ze uiteindelijk goedkoper maakt dan de meeste alternatieven
  • Ruim 10.000 mensen hebben de voordelen van onze steunzolen al ondervonden.

De reden dat onze steunzolen zo effectief zijn bij pijnlijke voeten en andere klachten komt door de natuurgetrouwe 3-puntsvering. Dit zorgt ervoor dat u weer 100% rechtop staat en loopt.

Hoe we te werk gaan om uw pijnlijke voeten te verlichten met onze steunzolen

U kunt een afspraak maken met een van onze consulenten. Bij uw thuis wordt dan een afdruk gemaakt van uw voeten. Aan de hand van deze data maken we een digitaal schema zodat we uw steunzolen precies naar uw maten kunnen realiseren.

Op de website kunt u veel lezen over veel voorkomende klachten en kwalen waarbij onze steunzolen een rol in kunnen spelen. Wilt u meer informatie over wat onze inlegzolen in uw situatie kunnen betekenen? Wilt u weten hoe we uw klachten kunnen verminderen of zelfs geheel kunnen verwijderen? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen voor alle vragen. Wij staan voor u klaar.

pijnlijke voeten

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart