fbpx

Meer levenslust met gezonde voeten

Zolen aanmeten

Zolen laten aanmeten kan om verschillende redenen gebeuren, maar als het gaat om steunzolen dan is expertise van groot belang. We worden allemaal ouder en het is belangrijk om te begrijpen dat dit ook invloed heeft op onze houding. Met de jaren wordt onze houding minder. Het gevolg daarvan is dat druk op onze voeten niet meer goed wordt verdeeld. En dit is vaak de oorzaak van veel verschillende klachten. Niet alleen pijnlijke voeten, maar ook zere gewrichten en last van de nek en schouders zijn vaak het gevolg. Zolen aanmeten als in steunzolen is dan vaak de ideale oplossing. Dit geldt natuurlijk ook bij mensen die een staand beroep hebben of bij verlichting bij bijvoorbeeld artrose.

Als u ervoor kiest om zolen te laten aanmeten voor deze klachten of soortgelijke problemen dan is het belangrijk dat u de keuze maakt voor kwaliteit. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres: Fusselastic. Ons unieke concept gaat al meer dan 25 jaar terug. De waarde van onze steunzolen laat zich alleen al bewijzen door iedereen die er gebruik van maakt. In Europa zijn er meer dan 200.000 mensen die onze steunzolen gebruiken. Ook in Nederland heeft u nu de mogelijkheid om te genieten van onze steunzolen.

Zolen laten aanmeten door een professional

Iedereen is anders. Niet alleen kan het zijn dat u om andere redenen zolen wilt laten aanmeten het is ook dat uw maten en gewicht uniek zijn. Daarom kunt u altijd een afspraak maken met een van onze consulenten. Zij komen bij u langs en maken een nauwkeurige afdruk van uw voeten. Om u een idee te geven van de voordelen van onze steunzolen kunt u ondertussen gebruik maken van model steunzolen. Aan de hand van de afdruk wordt er in onze fabriek een uitgebreide analyse gemaakt van uw voeten en de drukpunten. De steunzolen die uiteindelijk gefabriceerd worden sluiten naadloos aan bij uw lichaamseigen specificaties.

De voordelen van de steunzolen van Fusselastic

Uiteraard als u zolen door ons wilt laten aanmeten dan doen we dat vrijblijvend. Maar de voordelen die wij bieden gaan nog veel verder. Waarom kiezen voor de steunzolen van Fusselastic:

  • De steunzolen zijn slechts 1 mm dik en geschikt voor alle schoenen
  • Op maat gemaakt naar uw persoonlijke voetafdruk en gewicht
  • Een gemiddelde levensduur van 10 jaar wat staat voor een aanzienlijke besparing
  • In Nederland gingen al ruim 10.000 mensen u voor

Zolen laten aanmeten, maak nu een vrijblijvende afspraak

Wilt u weer met plezier en zonder pijn rondlopen? Heeft u een staand beroep? Last van de schouders en nek? Er zijn veel verschillende klachten die verholpen of verlicht kunnen worden met onze steunzolen.

Wilt u weten wat Fusselastic u biedt? Neem dan gelijk contact met ons op.

Zolen aanmeten

Fusselastic B.V.
Hengelosestraat 541
7521AG  Enschede
Nederland

Tel Nederland: 053 – 82 00 810
Tel België: 015 – 480 566

Waarom Fusselastic steunzolen:

Slechts 1mm dik en passen in elke schoen
Op maat gemaakt voor uw voetafdruk en gewicht
Optimale drukverdeling voor uw voeten
Eenmalige investering, jarenlang loopplezier
Gemiddelde levensduur van 10 jaar
Tienduizenden klanten gingen u reeds voor

    Cart